Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dubla dioda 60F30A

Postări Recomandate

Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Până la urmă câte diode forţă are aparatul?Spikeuri dă şi droselul dacă îl ai.

4 in total.cate 2 in paralel sau 4 diode duble in total si cate 2 duble in paralel ca sa nu mai fie problema de intelegere

Editat de asyx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

23

• asyx

16

• Florinel TV

15

• neagu

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La forward cu 1 tranzistor redresarea se face cu o dioda catre masa si una catre plusul iesirii ( vezi schema din simularile mele din pag 3 ).

Deci ai doua diode in paralel pe redresare, de cate 30A fiecare ( cate una de la fiecare capsula ).

Adica ai 60A.

https://www.google.com/search?q=one+transistor+forward+converter&sxsrf=ALeKk00GW7orfs4wn0Wgey5fJsehiWp_xg:1616671923845&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjQofSdrMvvAhVQuKQKHdqeBkgQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=722

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Florinel TV a spus:

Capture.jpg

Hai sa iti spun eu cum sta treaba cu dioda cumparata de tine, primele cifre adica 30 este 30A amperi , a doilea cifre adica 60 este tensiunea adica 600V, tu daca cumparai de exemplu K6060  atunci ai dubla dioda la 60A si 600V, este doar un exemplu, de asta se ard diodele ca sunt la jumate de putere 

https://pdf1.alldatasheet.vn/datasheet-pdf/view/223397/DEC/SK6060C.html

Link spre comentariu
Acum 3 minute, cristi7521 a spus:

In manual se gasesc informatiile, dar ...

image.thumb.png.cfb685bd126a64e1aa7d3d452c224cf4.png

dupa schema ar fi 5 pentru ca d47 nu este montat la modelul 175

Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Hai sa iti spun eu cum sta treaba cu dioda cumparata de tine, primele cifre adica 30 este 30A amperi , a doilea cifre adica 60 este tensiunea adica 600V, tu daca cumparai de exemplu K6060  atunci ai dubla dioda la 60A si 600V, este doar un exemplu, de asta se ard diodele ca sunt la jumate de putere 

https://pdf1.alldatasheet.vn/datasheet-pdf/view/223397/DEC/SK6060C.html

stiu ce inseamna fiecare dar va rog sa va uitati mai jos pe datasheet unde scrie clar 60A per device

Link spre comentariu

Ce diode au fost originalele? ca nu ai spus ce diode au fost, eu cred ca au fost de 60A per dioda si dioda dubla 120A, cati amperi are invertorul? sa ma lamuresc si eu

Link spre comentariu

am sa pun si poze dar numai maine.atunci am timp sa-l desfac

Acum 1 minut, Florinel TV a spus:

Ce diode au fost originalele? ca nu ai spus ce diode au fost, eu cred ca au fost de 60A per dioda si dioda dubla 120A, cati amperi are invertorul? sa ma lamuresc si eu

acelea au fost originale.nu s-a vazut nici o urma de alta interventie.capatul de scala este 160A

Editat de asyx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări