Vizitator marius_barcelona2005 Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Am si eu un amplif cu tuner in el,are puterea de 190 W,are 5 iesiri.Muzik o ascult cu mixer,problema e k at cand imi pun boxe de putere mare(150W-300W) si dau muzik din winamp la 5-10% si revin repede la 100% dureaza putin pana se face simtita schimbare la volum la boxe,cam 2-3 secunde.oare care ar fi problema? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Reformuleaza intrebarea..eu cred ca winaamp-ul are delay la volum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 nu trebuia sa postezi aici ci pe la consultanta audio... niq_ro a mutat discutia la consultanta :yawinkle: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 E chiar foarte bine asa, daca te razgindesti, ai timp sa revii cu volumul la un nivel sanatos. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona2005 Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Winamp`u nu are nik,acuma folosesc niste boxe de 20W,si cu boxele astea nu se intampla asa ceva,doar dak pun boxe de putere mare,oare sa aiba statia ceva protectie in ea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum