Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde ati facut armata

Postări Recomandate

Perioada de instrucție, octombrie 1988-ianuarie 1989 la UM 01630 Arcuș -Covasna, după care un an la UM 01632 Itești - Bacău. - (iepuraș de câmp) - caporal de schimb gardă la depozitele de armament și geniu, cu mențiunea că o lună din acest an am făcut școala de gradați tot la  UM 01630 Arcuș, trecut în rezervă cu gradul de sergent cu / :rade:.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

01905 

Unde este scutul acum 

Septembrie 1989..... Septembrie 1990. 

Am terminat armata la 19 ani și 8 zile, am plecat la cerere, la comisariat mi-au spus că sunt dilău, la cerere pleci doar la munci  ( Casa Republicii sau alt șantier) sau parașutiști, am nimerit la aviație. 

Acum 12 minute, der_doktor a spus:

Eu am facut-o la 0575 Magurele, ianuarie-1989-aprilie 1990. Am prins revolutia in Bucuresti.

Ooooo..... ai făcut parte din veteranii mei, care au făcut scandal când s-a redus armata la un an, așa am rămas un singur ciclu în unitate, din Aprilie până în Mai când au venit biba :d

Acum 1 oră, validae a spus:

USLA 0658 Tg-Jiu

Pilos.... aproape de Craiova :aplauze

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

USLA 0658 Tg-Jiu

In ce perioada ai fost Vali la Tg-Jiu?

Acum 8 minute, viobio a spus:

01905 

Unde este scutul acum 

Septembrie 1989..... Septembrie 1990. 

Am terminat armata la 19 ani și 8 zile, am plecat la cerere, la comisariat mi-au spus că sunt dilău, la cerere pleci doar la munci  ( Casa Republicii sau alt șantier) sau parașutiști, am nimerit la aviație. 

Ooooo..... ai făcut parte din veteranii mei, care au făcut scandal când s-a redus armata la un an, așa am rămas un singur ciclu în unitate, din Aprilie până în Mai când au venit biba :d

Pilos.... aproape de Craiova :aplauze

Perioada de instructie am facut-o in Magurele, apoi la Giurgiu AT, dupa inapoi la Magurele, Paza si Ordine. M-a prins revolutia in Bucuresti, in sectorul 5 , pe Bulevard, pe langa Cismigiu, pana spre sfarsitul lui ianuarie. Apoi am facut o cura ''scurta'' de Jilava.

Link spre comentariu

Beius unitatea nu o retin 

Paza obiective speciale .

MAI sau mai pe intelesul lumi „Iepuras de camp„

Din februarie 1998, pana in iulie cand am fost detasat la Cincu 3 saptamani si inapoi in aceas unitate.

Faceam trageri de 2 ori pe saptamana la Remetea 11 km dus 11 intors cu tot harsamentul.

Vremuri faine dar grele.

Link spre comentariu

Am editat prima postare cu completarea anului.În Septembrie 1987 am făcut perioada de instrucţie la Tg-Jiu, am fost apoi detaşat la Sadu, Vila Snagov şi înapoi la Tg-Jiu unde am terminat şcoala de gradaţi ca sergent.A fost o experienţă dură....cel mai mult îmi plăceau tragerile ,,de precizie,,...că aşa am şi ajuns sergent.Haios a fost la prima tragere, când am numărat şi ţinta puşcaşului şi am tras în cea a vecinului din stânga mea.Când au verificat ţintele, vecinul din stânga mea avea şase găuri grupate FB, eu nimic...iar culmea, cel mai prost trăgător de la instrucţia de până atunci a scos singurul ,,30,,.

@viobio halal ,,pile,,.Când ni s-a propus la comisariat să ne înrolăm la paraşutişti, am refuzat ca proştii.Dacă aş lua-o de la capăt cu mintea de acum, acolo m-aş duce fără ezitare.Dar n-am avut-o atunci...

Editat de validae
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări