Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piese de masina de spalat semiautomata

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• doru3160

3

• BRANCA

2

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Un magazin de pe net, nici acum cu curier nu se poate, eu cand fac comanda fac de mai multe piese, prin timpul liber mai repar si masini de spalat

Link spre comentariu

Florinel.Semeringul trebuie măsurat şi căutat poate la piese auto.Mai sunt pe net şi seturi simeringuri/garnituri.Motorul se poate rebobina.Da' unde au astea roţi dinţate?!!

Link spre comentariu

La centrifuga jos, sunt mai multe si una dintre ele se uzeaza, rotitele sunt pe post de micsorare a vitezei, daca vine direct cuva de la motor atunci sare hainele cu tot cu usa

Link spre comentariu
Acum 7 ore, BRANCA a spus:

Florinel.Semeringul trebuie măsurat şi căutat poate la piese auto.Mai sunt pe net şi seturi simeringuri/garnituri.Motorul se poate rebobina.Da' unde au astea roţi dinţate?!!

Unde sunt rotile dintate sunt in angrenaj , vad ca asa le spune, daca ma bateai si nu stiam cum le spune

Acum 46 minute, cornel1962 a spus:

Multumesc, vad ca are cam ce imi trebuie aici

Link spre comentariu

Florinel.Vezi că săptămâna viitoare au la Lidl set semeringuri.Cam cea mai ieftină ofertă pe care am văzut-o până acum.Poate îţi serveşte şi la alte reparaţii.

Link spre comentariu

Ok Multumesc de info, oricum semering-urile sunt ieftine de obicei, nu asta ar fi problema, problema consta ca nu prea se gasesc, am sa merg la Lidl si sa cumpar 3 sau 4 seturi sa fie ca nu se stie

Link spre comentariu
Acum 13 minute, BRANCA a spus:

Vezi că săptămâna viitoare au la Lidl set semeringuri

Din cate am vazut e vorba de oringuri/garnituri, nu de simeringuri.Truse din alea au fost, am luat si eu, si acum ma bucuram sa gasesc si simeringuri, dar nu le-am gasit in oferta.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări