Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Stie cineva unde pot gasi piese pentru masina de spalat semiautomata, de exemplu semering , motot , rotite dintate, etc. cum ar fi Albatros Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Daca ai cauta in Iasi, te-as trimite la kubitech, asta binenteles pana iti treci locatia la profil. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Nu sunt din orasul iasi, iar la orasele mici am cautat si nu au, iasul este la 70km de mine Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Bine, si cine stie ce sa-ti recomande, daca nu stie locatia? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Un magazin de pe net, nici acum cu curier nu se poate, eu cand fac comanda fac de mai multe piese, prin timpul liber mai repar si masini de spalat Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Florinel.Semeringul trebuie măsurat şi căutat poate la piese auto.Mai sunt pe net şi seturi simeringuri/garnituri.Motorul se poate rebobina.Da' unde au astea roţi dinţate?!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 La centrifuga jos, sunt mai multe si una dintre ele se uzeaza, rotitele sunt pe post de micsorare a vitezei, daca vine direct cuva de la motor atunci sare hainele cu tot cu usa Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Încearcă aici : https://www.installhome.ro/piese-electrocasnice/piese-masini-de-spalat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 7 ore, BRANCA a spus: Florinel.Semeringul trebuie măsurat şi căutat poate la piese auto.Mai sunt pe net şi seturi simeringuri/garnituri.Motorul se poate rebobina.Da' unde au astea roţi dinţate?!! Unde sunt rotile dintate sunt in angrenaj , vad ca asa le spune, daca ma bateai si nu stiam cum le spune Acum 46 minute, cornel1962 a spus: Încearcă aici : https://www.installhome.ro/piese-electrocasnice/piese-masini-de-spalat Multumesc, vad ca are cam ce imi trebuie aici Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Florinel.Vezi că săptămâna viitoare au la Lidl set semeringuri.Cam cea mai ieftină ofertă pe care am văzut-o până acum.Poate îţi serveşte şi la alte reparaţii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Ok Multumesc de info, oricum semering-urile sunt ieftine de obicei, nu asta ar fi problema, problema consta ca nu prea se gasesc, am sa merg la Lidl si sa cumpar 3 sau 4 seturi sa fie ca nu se stie Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 (editat) Acum 13 minute, BRANCA a spus: Vezi că săptămâna viitoare au la Lidl set semeringuri Din cate am vazut e vorba de oringuri/garnituri, nu de simeringuri.Truse din alea au fost, am luat si eu, si acum ma bucuram sa gasesc si simeringuri, dar nu le-am gasit in oferta. Editat Ianuarie 28, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum