Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV STAR LIGHT Model:32DM6500

nicuschiopu

Postări Recomandate

Acum 32 minute, nicuschiopu a spus:

Dar care este ultima generatie care stie sa scrie cam ce este la ora actuala pe piata ,.pentru smart tv ,led ,oled.

Daca te referi numai la Emmc .

Recomand Easy jtag. 

Pe YouTube urmărește cateva videoclipuri si poti vedea ce știe. 

Dacă vrei un compromis (vor fi cazuri cand te va dezamăgi ) să programezi si eprom , spi,  Emmc.

RT809H.

Sincer cu RT809H lucrez zi de zi cu memorii nand,eeprom si spi.

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

8

• nicuschiopu

7

• GOLOGAN

5

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Acum 29 minute, GOLOGAN a spus:

Pe YouTube urmărește cateva videoclipuri si poti vedea ce știe. 

Daca stie sa repare un emmc la care i sa terminat viata , eu chiar acum fac comanda :rade: mie m-ia spus un prieten care are si el spune ca in afara de setari in plus nu stie mai multe ca RT-ul

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

Daca stie sa repare un emmc la care i sa terminat viata , eu chiar acum fac comanda :rade: mie m-ia spus un prieten care are si el spune ca in afara de setari in plus nu stie mai multe ca RT-ul

Pregătește cașca .

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu

In videoclip spune de bad, dar daca softul este la limita marimi lui emmc atunci nu ai cum sa il mai faci sa mearga acel emmc cu softul never ever daca softul nu mai incape in emmc, daca are bad bloc atunci acel bad nu se poate repara si sa ramana emmc la marimea originala si softul nu o sa mai incapa in emmc, o sa mai mearga daca softul este mai mic ca emmc.

Daca emmc este defect fizic atunci cum il poate repara eazy jtag, eu asta am intrebat, daca il mai poate invia imi cumpar imediat

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări