Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV STAR LIGHT Model:32DM6500

nicuschiopu

Postări Recomandate

Sasiu CV338H-T42 DISPLAY CX315DLEDM Model:LE-3219N.Defectul este tv-ul a ramas in st-by si nu mai primeste nicio comanda de la telecomanda si din butoanele de pe panou. Am verificat prin sursa dar nu am gasit nimic defect .Daca a mai intalnit cineva acest defect va rog o solutie va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

8

• nicuschiopu

7

• GOLOGAN

5

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua daca achizitionez un programator RT809F pot scrie cu el memorii eMMC din tv-urile led,smart tv.Daca foloseste cineva sa-mi spuna daca pot achizitiona un programator de modelul RT809F.Va multumesc.

Editat de nicuschiopu
Link spre comentariu
Acum 11 minute, nicuschiopu a spus:

Buna ziua daca achizitionez un programator RT809F pot scrie cu el memorii eMMC din tv-urile led,smart tv.Daca foloseste cineva sa-mi spuna daca pot achizitiona un programator de modelul RT809F.Va multumesc.

Nu..................

RT809F nu programeaza EMMC.

Colegul Florin a scris mai sus cu programatoare merge scris EMMC-ul

Oare a scris degeaba ?

Link spre comentariu
Acum 11 minute, nicuschiopu a spus:

Am intrebat doar am deranjat ?

Nu ai deranjat. 

Va trebui sa te informezi bine inainte de a cumpara unl dintre cele 3 programatoare.

Eu le am pe toate 3 si alte programatoare si tot sunt procesoare,memorii care nu le pot citi, programa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări