Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conector

alexis1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexis1

6

• validae

4

• djvas

1

• sorinas

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da lungimea totala este de 80 mm. Acest conector permite implantarea pcb direct fara un element pereche.

Totusi, puteti trimite o poza a modelului dumneavoastra? 

Link spre comentariu

Ceva asemănător am, dar la serviciu şi mâine seară pot să măsor ca să văd dacă sunt exact aceleaşi cote.Dar în principiu e acelaşi lucru, au pini de alamă tip ,,furcă,, în care pot intra atât pini de 2mm de alamă, ori direct un cablaj dubluplacat.

Link spre comentariu

Am două tipuri de conectori, unul cu 33 de pini şi altul cu 25.Sunt prevăzuţi şi cu pini implantare pe placă, dar unii au şi cose pentru lipire de fire de conexiune..

Au lungimea de 93 şi 72 mm.Sunt asemănători dar nu identici cu ce căutaţi...

qKGTAfu.jpg

HRyVFf2.jpg

fbmdR9r.jpg

NqsXckr.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu

Pentru validae

Revizuind ce mai am pe aici, am ajuns la concluzia ca, pentru realizarea proiectului pentru care caut conectorii, nu am suficiente bucse de iesire,  de tipul din pozele atasate la prezentul mesaj. Proiectul este o «sursa de alimentare» si mi-ar trebui astfel de bucse pentru iesirile sursei respective . Daca tot va uitati prin ce aveti pe acolo, nu vreti sa verificati daca nu aveti si astfel de bucse, de preferinta de culoare rosie (dar si negre, mi-ar folosi). Multumesc anticipat.

Am uitat sa atasez pozele 

IMG_3628.jpg

IMG_3629.JPG

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări