Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sirma rezistiva

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

3

• validae

2

• SOLDAN CONSTANTIN

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Pentru doar 3m de sârmă nu prea se justifică chemarea curierului sau deplasarea la Poştă.Dacă vă puneţi locaţia, poate găsiţi/găsim o metodă de transport alternativă, o cunoştinţă în trecere...

Link spre comentariu

Şi eu pot dona d-lui Soldan sârmă de 0,15mm (60 Ohmi/m)şi de 0,2mm, din astea am.Dacă are pe cineva ce trece prin zona Craiovei sau prin Dolj, mă poate contacta prin MP.

Editat de validae
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 7 ore, SOLDAN CONSTANTIN a spus:

Va salut, numai manganina sau constantan pentru o punte de măsurat rezistente.... cu stima Soldan. 

Tocmai fiindca nu faci resou, pe tine te intereseaza doar valoarea pe care vrei sa o realizezi prin bobinare. Intr-o punte de masura curentii sunt foarte mici deci poti folosi si sarma mai subtire.

Link spre comentariu
La 26.01.2021 la 20:17, SOLDAN CONSTANTIN a spus:

Va salut, doresc sa cumpăr 3m sirma manganina de 0,25:0,3 mm poate fi și constantan cu stima Soldan. 

Daca aveti cont de ebay... se poate rezolva usor: aici sau aici . Vanzatorul are mai multe anunturi si transportul se desfasoara prin posta romana.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări