tim_matrix Postat Ianuarie 26, 2021 Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 Cumpar LCD display dimensiuni 36mm latime / 24mm (partea de sticla cam 31mm) inaltime. Are 6 pini care se lipesc in placa. Alb/negru- 4 linii cred. Este fisurat si afiseaja pe 3 sferturi doar. Provine de la un termostat de tempertura an 2017. Sus pe latura cu pini are un cod: PCBS 036022A-1 k. Foto jos. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 26, 2021 Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 avand in vedere ca e custom, doar sa afli la ce chinez produce neamtul si sa te rogi de el sa-ti trimita unul sau daca nu iei direct de la neamt Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 26, 2021 Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 Din foto gasite cautand wrf06lcd pare lcd grafic nu de tip caractereXlinii. Vezi daca scrie ceva pe chipul ala de sticla,poate e marcat si mai ajustezi arai de cautare. Vezi si pinout de asemenea,gnd Vcc te poate ajuta la identificare. Link spre comentariu
tim_matrix Postat Ianuarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 (editat) Mai adaug o poza cu informatii. Am cautata pe net asa ca marime in mm, sau cu platbanda macar. Daca se poate o informatie cu ce sa-l modific indiferent de forma. Alimentare Pin 1 = 3,3V Pin 2 = rezistenta 10K- pin 1. Pin 3 si Pin 4 = catre microprocesor Pin 5 = GND Pin 6 = 12V Editat Ianuarie 26, 2021 de tim_matrix Link spre comentariu
tim_matrix Postat Ianuarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Am scos display-ul de pe placa si pe spatele plasticului de iluminare led mai scrie codul asta. Am vazut lcd-uri mici la Optimus Digital diferite modele si am sunat sa intreb, au spus ca au ce se vede pe site, daca vad eu ceva adica. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 vezi ca sunt complete pe ebay la un sfert de pret fata de unul nou si cu garantie 3 luni Link spre comentariu
Postări Recomandate