traienus Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Dar de ce nu o vede pe smartid dacă o are în listă ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Poate e defect nandul , cauta in lista nandul corect si vezi daca merge, daca nu merge trebe tensiunea corecta pt RT809H de 4,80V Link spre comentariu
traienus Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 (editat) am bagat nandul corect,am gasit o mufa usb cu 4,83v,tot nu vrea sa il citeasca,posibil sa fie defect,am bagat si ultima varianta de soft si tot la fel face cred ca trebuie sa fac rost de alt nand deoarece tv a fost traznit si este posibil sa fie afectat Editat Iulie 10, 2023 de traienus Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Citestel cu NAND_AUTO si vezi daca il citeste , apoi pune aici ID-ul nandului sa verific daca e corect , daca il citeste cu NAND_AUTO atunci nu are treaba nandul , ID-ul til arata cand il citeste cu NAND_AUTO Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Eu am salvat nand exact la fel cu RT809H care e cu folder si l am salvat si cu TNM5000 de la un tv LG 32LF561V MB.EAX66203805(1.3) chassis L.J5 panel HC320DUN-ABKS4-5122 Si a mers fara probleme Link spre comentariu
traienus Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 (editat) am incercat sa citesc cu nandauto si nu il vede am reusit sa rezolv nandul,greseala a fost a mea ca nu am curatat temeinic toti pinii nandului l-a recunoscut ,l-am citit,l-am scris in toate cele 3 variante,pe prima dadea cele mai putine erori,5,asa ca am mers pe acea varianta,dar tv face la fel,nu pleaca din stand-by,banuiesc procesorul asa ca o sa ii caut placa de baza va multumesc inca o data pentru ajutor Editat Iulie 11, 2023 de traienus Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 12, 2023 Partajează Postat Iulie 12, 2023 Daca lai scris cu nand auto nui ok, trebe scris dupa nume Link spre comentariu
traienus Postat Iulie 13, 2023 Partajează Postat Iulie 13, 2023 La 12.07.2023 la 10:09, Florinel TV a spus: Daca lai scris cu nand auto nui ok, trebe scris dupa nume Acela este un print screen mai vechi L-am scris cînd l-a recunoscut Degeaba Domnul Florinel vreau să îmi dați un nr de telefon în privat,vreau sa vb ceva cu dumneavoastră Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum