Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump lg 43lf540v

Postări Recomandate

cu tnm5000, am salvat si originalul nici cu ala nu pelaca din stby

mainboard este la fel dar  panelul nu din cel al rusului totusi trebuia sa o ia si fara t con conectat. am sa incerc alt nand 

am testat cu alt nand bun TC58NVG0S3ETA00 si tot la fel

Editat de rares01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E ok, problema la aceste nanduri este urmatoarea, cand fac probleme trebuie schimbate, si degeaba copi dumpul original ca nu il va citi bine din cauza ca este defect nandul si il citeste eronat, cu un nand nou dar din sursa sigura trebuie sa mearga, dupa cum am vazut acolo in linkul de mai sus am vazut ca rusul are programator postal, ma intreb cum a citit nandul

Link spre comentariu

Se zice ca RT809H nu scrie corect nandurile bun, dar daca este citit de eazy jtag nandul si il scriu cu rt si in tv nu merge, dar dupa ce il scriu dau verificare si ce este pe nand este si in dumpul original (verificare cu rt nandul in soclu), atunci cum se explica asta, deci il scriu cu rt si el este citit cu jtag, apoi il citesc cu rt si fac comparatie intre dumpul citit de rt si cel citit cu jtag si sunt identice si in tv nu merge, de ce?

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Bună ziua

Nu mai deschid alt topic deoarece este vb de același tv

EAX66203803 (1.0)

LC55H/LD55T/LB55T

Display NC430EUN

Procesor LGE2134

Nand TC58NVGOS3HTA00

Nu pleacă din stand-by 

Am găsit toate softurile pe un site plătit, le-am descarcat,am scris eeprom,am scris spiflash,nu merge, a rămas să mai scriu nandul

Ce mă miră este că am găsit softul pentru nand împărțit în 3 părți, cum fac să îl pun intr-un singur folder?

Si mai am o problemă, nandul respectiv nu este în listă la RT809H 

Mentionez că am softul din decembrie 2022 pentru RT809H 

Editat de traienus
Link spre comentariu

So crezi tu ca nui in lista

001:  Point "read" will pop up "save" dialog box, "write" will pop up the "open" dialog box.
002:  The currently selected:TC58NVG0S3HTA00@TSOP48, capacity: 1088Mbits, 136Mbytes.
003:  Adapter model£ºRT-TSOP48-1, 0.5, 12*18, Pin to Pin

Decu dupa litera G e zero  0  nu O

asa da TC58NVG0S3HTA00

nu asa  TC58NVGOS3HTA00

deci e diferenta nu

Link spre comentariu
Acum 7 ore, traienus a spus:

Bună ziua

Nu mai deschid alt topic deoarece este vb de același tv

EAX66203803 (1.0)

LC55H/LD55T/LB55T

Display NC430EUN

Procesor LGE2134

Nand TC58NVGOS3HTA00

Nu pleacă din stand-by 

Am găsit toate softurile pe un site plătit, le-am descarcat,am scris eeprom,am scris spiflash,nu merge, a rămas să mai scriu nandul

Ce mă miră este că am găsit softul pentru nand împărțit în 3 părți, cum fac să îl pun intr-un singur folder?

Si mai am o problemă, nandul respectiv nu este în listă la RT809H 

Mentionez că am softul din decembrie 2022 pentru RT809H 

Nandul asta TC58NVG0S3HTA00 de la TOSHIBA e "renumit" pentru blocuri defecte !, nu l-ai gasit in lista de la RT pentru ca unai litera O si altai cifra 0 :rade:, nu inteleg de ce softul platit e impartit in 3 avand in vedere ca are doar 136MB ?!, probabil ca e arhivat in 3 parti, asta nu e o problema ca la dezarhivare va rezulta doar un singur fisier BIN !!

Capture-TEST-RT809-H.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 08.07.2023 la 10:33, Florinel TV a spus:

So crezi tu ca nui in lista

001:  Point "read" will pop up "save" dialog box, "write" will pop up the "open" dialog box.
002:  The currently selected:TC58NVG0S3HTA00@TSOP48, capacity: 1088Mbits, 136Mbytes.
003:  Adapter model£ºRT-TSOP48-1, 0.5, 12*18, Pin to Pin

Decu dupa litera G e zero  0  nu O

asa da TC58NVG0S3HTA00

nu asa  TC58NVGOS3HTA00

deci e diferenta nu

buna ziua

va multumesc pentru raspunsuri,am reusit sa dezarhivez arhivele,a rezultat un singur fisier bin

am cautat manual nandul,l-am gasit in lista dar cind dau read imi spune ca cipul nand cu acest id nu exista

daca dau smart id nu il gaseste,trebuie cautat manual

Captură.PNG

Editat de traienus
Link spre comentariu
Acum 1 oră, traienus a spus:

buna ziua

va multumesc pentru raspunsuri,am reusit sa dezarhivez arhivele,a rezultat un singur fisier bin

am cautat manual nandul,l-am gasit in lista dar cind dau read imi spune ca cipul nand cu acest id nu exista

daca dau smart id nu il gaseste,trebuie cautat manual

Captură.PNG

Vezi ca tu ai selectat TC58BVG0S3HTA00 in loc de TC58NVG0S3HTA00

Si pe portul USB al pc-ului ai 4,40V si programatorul nu merge bine sub 4,80V , sau cablu de la RT este altul decat cel original si are pierderi , si uite asa uni nu reusesc sa scrie un emmc sau un nand si spune ca programatorul nu este bun :96

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări