Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung lcd LE32R81B

tanase

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tanase

16

• Florinel TV

10

• sorinpavel

4

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă...

20210125_153605.jpg

Acum 4 minute, Florinel TV a spus:

Ii masori pe toti cu eser-metru si vezi care nu corespunde , si pe acela il schimbi

Nu am esr

Link spre comentariu

Stiu ca sunt 2 prin zona scalerului, dar nu stiu exact care, mai asteapta ca sunt sigur ca sunt colegi care au intalnit, si cumpara un eser ca este ok, masori condi direct pe placa

Link spre comentariu
Acum 58 minute, tanase a spus:

Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă...

20210125_153605.jpg

Nu am esr

Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, cristronic a spus:

Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati.

O sa scot tabla.sa verific pe acolo....si apropo...am doar un multimetru

Link spre comentariu

Acolo sub tabla sigur sunt condi uscati, ca acolo este radiatorul procesorului si al scalerului daca acesta nu se afla in procesor si nu separat, nu am reparat acest model si nu prea stiu mare lucru despre aceste placi, in poza am incercuit eu cu rosu cum se vede un cond prin gaura tablei , dar cred ca sunt mai multi minium 3

20210125-153605-jpg-affa2171a2d4987da832

Link spre comentariu

Condensatorul.incercuit are100uf..sau 10uf...la.aparat imi da vreo 6uf...intreb ca la alti condensatori valoarea tensiunii e scrisa in clar...si ma gandesc sa nu fie factor de multiplicare ultimul zero...ca la rezistente

20210125_175033.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări