tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 (editat) Aveti idee de ce apare asa pe ecran???..tensiuni normale....si inainte si dupa aparitia defectului. Editat Ianuarie 25, 2021 de tanase Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Nu vreau sa greșesc dar parca sunt ceva conzi pe MB care sunt aiurea. Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 15 minute, dan cod a spus: Nu vreau sa greșesc dar parca sunt ceva conzi pe MB care sunt aiurea. Vizual...nu iese nimic in evidenta Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Nu vizual. Măsurate cu ESRmetrul. Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 1 oră în urmă, dan cod a spus: Nu vizual. Măsurate cu ESRmetrul. Da dar...care???... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Ii masori pe toti cu eser-metru si vezi care nu corespunde , si pe acela il schimbi Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă... Acum 4 minute, Florinel TV a spus: Ii masori pe toti cu eser-metru si vezi care nu corespunde , si pe acela il schimbi Nu am esr Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Stiu ca sunt 2 prin zona scalerului, dar nu stiu exact care, mai asteapta ca sunt sigur ca sunt colegi care au intalnit, si cumpara un eser ca este ok, masori condi direct pe placa Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Ma lucru ca nu sunt și sub tabla. Link spre comentariu
cristronic Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 58 minute, tanase a spus: Chiar asa....ma gandeam ca stiti macar o zonă... Nu am esr Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati. Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 12 minute, cristronic a spus: Daca aveti osciloscop,este cel mai facil.Vedeti unde aveti riplu si acolo schimbati condensatori.Sub acel ecran metalic,sunt condensatori uscati. O sa scot tabla.sa verific pe acolo....si apropo...am doar un multimetru Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acolo sub tabla sigur sunt condi uscati, ca acolo este radiatorul procesorului si al scalerului daca acesta nu se afla in procesor si nu separat, nu am reparat acest model si nu prea stiu mare lucru despre aceste placi, in poza am incercuit eu cu rosu cum se vede un cond prin gaura tablei , dar cred ca sunt mai multi minium 3 Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Condensatorul.incercuit are100uf..sau 10uf...la.aparat imi da vreo 6uf...intreb ca la alti condensatori valoarea tensiunii e scrisa in clar...si ma gandesc sa nu fie factor de multiplicare ultimul zero...ca la rezistente Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Are 100uf 16v , cum l ai masurat? scos din circuit sau in circuit Link spre comentariu
tanase Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 6 minute, Florinel TV a spus: Are 100uf 16v , cum l ai masurat? scos din circuit sau in circuit Scos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum