Vizitator c3zar Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 am o mare problema memoria interna a telefonului imi este epuizata mai am ctiva kb liberi nu pot sa primesc decat 2-3 mesaje .... am sters tot ce aveam in memoria lui(jocuri,teme, sunete,etc) si tot de geaba am avut pe card niste virusi banuiesc ca sa-u fi dus in telefon . Cum pot sa rezolv situatia??ma dispera fazaatept un raspuns de la cine se pricepe la asa ceva.multam fain:D Link spre comentariu
one Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Oare de ce toata lumea se gandeste la virusi? Sunt fisiere care le-ai transferat prin bluetooth sau alta metoda si nu dat eroare. Tie nu iti apar, dar acestea ocupa spatiul.Ai incercat *#7370# ? Link spre comentariu
Vizitator c3zar Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 am incercat varianta asta si nu merge alta metoda mai exista? Link spre comentariu
one Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Da, exista mai multe metode si trebuiesc aplicate treptat.Pasul urmator ar fi conectarea la o interfata service si revenirea la starea initiala (full factory reset). Daca aceste resetari se efectueaza cu succes, dar nu au efect, se procedeaza la rescrierea softului telefonului.Daca aceste resetari nu se efectueaza cu succes este posibil ca eroarea sa fie hard.In peste 95% din cazuri este o problema soft. Link spre comentariu
Vizitator c3zar Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 deci cu alte cuvinte trebuie sa il bag in service .... ms mult d sfat Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 incearca sa cauti pe internet, sau mai exact pe http://www.gsmhosting.com programul 'phoenix blackbox crack' sau "nss" si cu ajutorul unui cablu de date poti sa ii dai "full factory default settings" si iti vei putea repara singur tel :supz: numai bine! Link spre comentariu
Vizitator c3zar Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 da cu un update de soft rezolv ceva ?? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 poti incerca un update de software chiar de pe site la http://www.nokia.com la sectiunea de suport pentru telefoane. Asta bineinteles, daca ai cablu de date si o conexiune stabila la internet pentru ca pot aparea neplaceri in caz de viteza la net e mica sau mai rau daca cablul de date e miscat din locasul telefonului. Bafta! :yawinkle: Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Nu ai rezolvat inca? Mergi macar la un service si intreaba daca ti-l pot face si cat costa, sa stai mai linistit.Eu zic sa nu omori de tot telefonul. Du-l la service si apoi, dupa ce ti-l repara, nu-l mai obosi cu jocuri si alte lucruri pentru care telefonul nu este decat o tentativa obosita. Link spre comentariu
Vizitator c3zar Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 i-am facut update de soft da fara nici un rezultat tot aceeasi problema am am sa ma duc cu el la service ca vad ca eu nu am ce sa ii fac oricum va multumesc pt sfaturi :smt033 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum