Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu nokia 6233

Vizitator c3zar

Postări Recomandate

am o mare problema memoria interna a telefonului imi este epuizata mai am ctiva kb liberi nu pot sa primesc decat 2-3 mesaje .... am sters tot ce aveam in memoria lui(jocuri,teme, sunete,etc) si tot de geaba am avut pe card niste virusi banuiesc ca sa-u fi dus in telefon . Cum pot sa rezolv situatia??ma dispera fazaatept un raspuns de la cine se pricepe la asa ceva.multam fain:D

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

3

• MihaiGSM

2

Oare de ce toata lumea se gandeste la virusi? Sunt fisiere care le-ai transferat prin bluetooth sau alta metoda si nu dat eroare. Tie nu iti apar, dar acestea ocupa spatiul.Ai incercat *#7370# ?

Link spre comentariu

Da, exista mai multe metode si trebuiesc aplicate treptat.Pasul urmator ar fi conectarea la o interfata service si revenirea la starea initiala (full factory reset). Daca aceste resetari se efectueaza cu succes, dar nu au efect, se procedeaza la rescrierea softului telefonului.Daca aceste resetari nu se efectueaza cu succes este posibil ca eroarea sa fie hard.In peste 95% din cazuri este o problema soft.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

poti incerca un update de software chiar de pe site la http://www.nokia.com la sectiunea de suport pentru telefoane. Asta bineinteles, daca ai cablu de date si o conexiune stabila la internet pentru ca pot aparea neplaceri in caz de viteza la net e mica sau mai rau daca cablul de date e miscat din locasul telefonului. Bafta! :yawinkle:

Link spre comentariu

Nu ai rezolvat inca? Mergi macar la un service si intreaba daca ti-l pot face si cat costa, sa stai mai linistit.Eu zic sa nu omori de tot telefonul. Du-l la service si apoi, dupa ce ti-l repara, nu-l mai obosi cu jocuri si alte lucruri pentru care telefonul nu este decat o tentativa obosita.

Link spre comentariu
Vizitator c3zar

i-am facut update de soft da fara nici un rezultat tot aceeasi problema am am sa ma duc cu el la service ca vad ca eu nu am ce sa ii fac oricum va multumesc pt sfaturi :smt033

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări