djvas Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 In curand o sa dea si KON-u parametrii la difuzoare ! Dar faptul ca KON-u nu are parametrii asta nu inseamana ca SAL-urile sunt mai bune ! Si in alta ordine de idei, catzi oameni crezi ca stiu ce is aia parametri T/S si catzi dintre ei cu tot cu parametri stiu sa faca o boxa ? Dupa parerea mea mai putin de 1% din cei care cumpara difuzoare ! Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Eu folosesc SAL-uri si sunt foarte multumit de ele. Apropo si JBL are fabrici in China iar PAudio sunt facute in TALANDA asa ca va rog frumos. Iesind putin din subiect si NIKE isi realizeaza o mare parte din productie in VIETNAM. P.S. Sa nu vorbim de difurile de la KON. Link spre comentariu
ics Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Si in alta ordine de idei, catzi oameni crezi ca stiu ce is aia parametri T/S si catzi dintre ei cu tot cu parametri stiu sa faca o boxa ? Dupa parerea mea mai putin de 1% din cei care cumpara difuzoare!Asta nu inseamna ca trebuie sa-i uitati pe acei 1%.Ne pare bine ca si la KON vor fi dati parametrii T/S, dar discutia trebuie sa se incheie aici. Va rog reveniti la subiect. Un singur mesaj de genul KON vs SAL si threadul se muta la Cosul de gunoi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum