Vizitator Mihai_Appl3 Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Pt un tub de bass ce difuzor imi trebuie aveti ideie ??[/b] Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 depinde de marimea tubului de bass si daca vrei un raport pret\calitate i-ati niste difuri saldaca ai bani i-ati p.audio sau seleniumdaca gresesc sa ma corecteze careva... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Predator nu stiu cine esti si ce interes ai dar faci cam multa reclama chinezariiilor de la SAL :twisted: Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 scuze, dar chiar nu fac reclama, n-am nici un interes... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 SAL sunt aceeasi chinezarii ca si cele din piata doar ca au pret dublu :lol: Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 eu stiam ca sal-urile sunt unguresti Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Sunt CHINEZESTI :twisted: Am confirmare chiar de la importatorul lor in Romania (telezimex), sa stii ca eu nu vorbesc doar sa vada lumea ca sunt in treaba :P Link spre comentariu
kai Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Sunt unguresti facute in China . Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Am inteles sa traiti !! nu trebe sa faci ca in desene animate... :evil: :evil: :evil: referitor la tubul de bass tu ce ii recomanzi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Uite emailul de la Telezimex, rog sa ma scuze pentru ca ar trebui sa fie confidential dar doar citez un pic :roll: Difuzoarele sunt fabricate in China (chiar asta si scrie pe ele) si sunt distribuite sub marca SAL ungureasca. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 nu trebe sa faci ca in desene animate... :evil: :evil: :evil: Adica cum am facut ca in desene animate ?Explica-mi te rog Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 dupa cum sugereaza si txt care iti apartine:"Sunt CHINEZESTI :twisted: " imi aduce aminte de niste faze cand unora le ieseau aburi din urechi ...de la iconita >>>:twisted:<<< atasata txt Acum revenind la oile noastre asta nu este offtopic???? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Ma enerveaza cand unii nu cred ca sunt Chinezesti acele difuzoare Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 pe mine ma inerveaza cand lumea crede ca sal-urile sunt mai bune decat cele de la KON Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 depinde ce modele compari..si macar la SAL iti dau niste parametrii..la kon iti scrie doar impedanta si o putere astronomica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum