sesebe Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 (editat) Pai spike-urile nu-s pt a rupe cuplajul cu podeaua? Da, știu, unii sint pt cuplaj maxim alții cauta cuplajul minim, dar asta este și în funcție de boxa. Știi ce n-am văzut........ boxe suspendate.... dar nu de tavan sau genul ci de un suport propriu. Cum aproape orice deja s-a inventat, înseamnă că nu am văzut eu. Editat Ianuarie 27, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Spike-urile sunt pt o cuplare unidirectionala cat mai buna cu podeaua. NU sunt pt decuplare sau pt izolare. Izolarea este o alta optiune, si da, intradevar, solutiile se preteaza diferit la boxe diferite si la camere diferite. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 (editat) Just now, sesebe said: Cum aproape orice deja s-a inventat, înseamnă că nu am văzut eu. Ce am mai vazut deosebit : boxe din beton turnat boxe zidite caramida ,marime cat 2 sobe teracota 1.8m inalte Ce nu-mi plac : "boxe " adica scanduri open baffler ....... ( au ceva bas......cat trebuie ? ) Un prieten are o pereche de Grundig Audiorama 7000 ,erau atarnate de tavan , asa le-a cumparat de la cineva , a facut DIY copie dupa picoarele originale. Si varful varfului: Minotaur https://audiovisualart.com/wp-content/uploads/2018/11/MINOTAUR_360.mp4 Boxe care se pot transforma in destilator ( in caz de nevoie....) Editat Ianuarie 27, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Pozele sunt interesante dar va rog sa va abtineti totusi de la off-topic. Daca doriti deschideti dvs. un subiect cu "boxe interesante" sau "boxe pe care mi-as dori sa le ascult" , etc. si il voi face stiky. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum