alex26 Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Buna ziua. Ma mananca palma si am facut o lista cu niste boxe second hand care sunt acum la vanzare si as avea nevoie de o parere mai experimentata. Camera de auditie este de 20 mp, muzica ascultata este aproape orice gen, dar m-ar interesa mai mult, care boxe au fost mai bine cotate, ca firma, constructie, difuzoare folosite pentru ca boxele sunt raspandite prin toata tara si nu am sa ma pot deplasa sa le ascult pe toate. Daca s-ar putea un clasament sa imi pot face o parere si sa vad de unde sa incep. Care ar fi optiunile, daca dvs ar trebui sa luati una din aceste boxe? Boxele sunt: Dali 18mk2 Morel Solan 5F Bowers Wilkins CM8 Focal Aria 926 Usher CP 730 ProAc 140 Va multumesc. Link spre comentariu
laur+ Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Puțin probabil să existe vreun user să le fi ascultat pe toate, si cam in aceleasi conditii. Sfatul meu este să alegi din ele pe cele la care te poti deplasa si asculta. In 20mp se descurcă binisor si un bookshelf mai marisor. Unele standfloor au tendinta de a bubui in spatiul asta. Eu unul as lua numai pe proba la mine acasă. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Probabil este vorba despre incinte SH, caci marea majoritatea nu se mai gasesc noi. Caz in care ascutlarea acasa inaintea deciziei finale este exclusa. De asta si intreaba omul Din pacate este adevarata si prima afirmatie a lui Laur ... Link spre comentariu
laur+ Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Bine inteles ca e vorba de sh. De aici si recomandarea să le aleaga pe cele care le poate asculta,( sunt pățit cu achiziții la distanta). Personal nu am ascultat nici una din cele enumerate asa ca nu mă pot pronunța. Poate dacă inițiatorul topicului ne spune ce amplificator are, cineva poate ii recomanda vreo pereche de incinte. Să fiu on topic dali 18 sunt interesante in specificații. Dar au o varsta... Link spre comentariu
alex26 Postat Ianuarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Amplificatorul ar fi Sansui AU 11000. Acele boxe Dali mi se par și mie interesante, chiar am stabilit cu proprietarul sa îmi trimită mai multe poze, dar ma tem sa nu fie prea mari pentru camera mea, și sa aibe nevoie de volum mai mare sa se audă bine. Eu ma gândeam între ProAc, Focal și Usher, prețurile fiind apropiate, între 3500 și 5000 lei. Distantele sunt destul de mari sa ma pot duce sa le ascult , am peste 500 km. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 (editat) Cu boxele sh nu sunt de acord . Fiecare cu parerea lui, dar la 5000 gasesti boxe ok noi-noute si stii ca te tin mult si bine, n-au fost abuzate de vreunul cu urechi de tabla. Oricum, daca totusi vrei sa iei sh, te sfatuiesc sa nu iei de pe olx decat daca te intalnesti personal cu vanzatorul, dar nici asa nu esti scutit de o mare teapa. Mai gandeste-te! Editat Ianuarie 24, 2021 de marius75 Link spre comentariu
alex26 Postat Ianuarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 (editat) Nu sunt de pe olx. Chiar dacă sunt second, vreau sa arate și bine, și oricum se vede după om daca au fost sau nu întreținute bine. As mai tăia de pe lista și Focal și as rămâne între ProAc și Usher. Prețul e identic la ambele. Editat Ianuarie 24, 2021 de alex26 Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 1 hour ago, alex26 said: Eu ma gândeam între ProAc, Focal și Usher, prețurile fiind apropiate, între 3500 și 5000 lei Cine are Sansui 11000, ar trebui sa cumpere (este doar parerea mea) si niste boxe Sansui. Prietenul meu a luat cu mare noroc o pereche de 4500 in stare exceptionala,la numai 200 euro, zice ca deocamdata la ce a ascultat pana acum ai place cel mai mult, ieri zicea ca a mai gasit pe net o pereche cu 600, ar dori sa le cumpere, caci media ar fi 400 si merita....sta in 2 locuri si vrea neaparat sunetul respectiv in ambele locuri. Link spre comentariu
alex26 Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 (editat) As vrea boxe ceva mai noi, vintage am acum și nu mai vreau. Acum de dimineața au mai apărut la vânzare 2 boxe ProAc. Acum alegerea devine mai grea . Sunt 3 modele de la ProAc: ProAc 140, Super tower și Response d15 și cele de la Usher. Editat Ianuarie 25, 2021 de alex26 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 https://www.bowerswilkins.com/de-de/home-audio/802-d3 Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Eu as opta atunci pt Dali 18mk2 , este pe OLX/Miercurea Ciuc o pereche la numai 3350 lei. Cred ca are parametrii mai echilibrati/ceva mai bun , ca restul. Link spre comentariu
alex26 Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 (editat) Da, despre acele Dali vorbeam și eu. Am vorbit cu vânzătorul dar ma tot gândesc sa nu bubuie prea tare in camera mea. Toate cele 4 boxe postate ultima data de mine au același preț: 3500 lei. Nu ma așteptam, dar se pare ca sunt 2 persoane de aici care ar opta pentru Dali. Atunci cred ca voi face un tur sa ascult Dali 18, Response D15 și Usher. Editat Ianuarie 25, 2021 de alex26 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 (editat) 1 oră în urmă, der_doktor a spus: https://www.bowerswilkins.com/de-de/home-audio/802-d3 Is urite cu draci si nici nu mi-au placut cum sunau. Puteau sa sune mai bine pt banii aia, sau poate nu erau bine amplasate in show-room, nu stiu dar nu mi-au placut. Da, da, ai sa spui ca strugurii sint acri. Ps: nu cumperi nimic pina nu asculti cu amplificatorul tau sau macar cu unul similar ca performante (DF, putere, liniaritate) Editat Ianuarie 25, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Eu le-am avut aproape un an si stiu cum suna. Tweeter_ul ala face toti banii, chiar daca costa 1000 euro. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Ai ideie la cit sint setate frecventele de taiere? Sint pe 3 cai sau pe 3.5 cai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum