Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware Vortex ledv 32e48as

CristianFCOG

Postări Recomandate

Salut. Nu reusesc sa gasesc un firmware pentru acest model de vortex care sa si functioneze. 

As aprecia putin ajutor din partea mesterilor mari !

Vortex LEDV 32E48AS

Editat de CristianFCOG
incomplete info
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

4

• CristianFCOG

4

• sorinpavel

1

• attilaa0

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Parca era vorba ca toate postarile trebuie sa inceapa  cu detalii despre model,mainboard,sursa,display etc.Ca altfel nu se va aproba intrebarea.Dar se pare ca regulile sunt pentru prosti....

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
19 hours ago, ionel sm said:

Trebuie sa-l desfaci sa dai detalii mai multe. Cum ar fi mainboard ,tipul display.Nu le putem gici noi.           Ti-am gasit ceva pe aici.Sper sa te descurci.

filehost_LEDV-32E48AS.7z 44.33 kB · 9 downloads

Salut. Multumesc pentru raspuns. incercasem cu acest fisier dar nu booteaza. l-am gasit pe firmware-tv

Am desfacut tv-ul si pe display apare ca este model LE-3248A, iar pe placa de baza singurul inscris care apare este identic cu cel din fotografia de unde am descarcat fisierul. O sa mai incerc. 

Multumesc inca o data.

Link spre comentariu

NU stiu ce ati gasit pe acolo.Nici display-ul si nici placa de baza nu este.Uitati ce zice google lmain board.Ia uitati-va nu cumva scrie TP.S506.PB801.Faceti mai bine poze si postatile aici.

acum.jpg

Editat de ionel sm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări