Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BEKO BKL-32LX-L1B

mistermaryus

Postări Recomandate

Buna ziua ! Am primit un tv Beko bkl-32lx-lu1b cu citeva dungi negre verticale pe display peste imaginea normala ,cam la 10 cm de margine una de grosimea unui creion la 10 cm inca una la fel si altele mai subtiri  ,am miscat panglicile de conectare fara nici un rezultat ,m-am decis sa schimb displayul model T315XW02VC (t-con T315xw02 v9 T260xv02 va ; Motherboard XLA190R-5 )cu AX080E002B Rev D (t-con MDK336V-O ), i-mi puteti spune daca sunt compatibile sau ce modificari implica ? mentionez ca mufa ldvs de la ambele t-con se potriveste pe placa de baza .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mistermaryus

2

• validae

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Displayul nu este nou ! L-am gasit pe olx la 100 lei cu tot cu t-con ,provine din acelasi model de tv dar cu electronica defecta , ma interesa daca sunt compatibile sau implica modificari si care ar fi acelea , ( electronica este un hobby ) !

Link spre comentariu

Daca este acelasi model de display atunci merge, dar daca difera o cifra atunci nu se stie daca functioneaza, display sunt cu alimentari de 5v sau 12v altele chiar cu 3,3v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări