franzm Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 La 27.01.2021 la 18:46, RST a spus: Am nevoie de o parabolica de 2m diametru, montata si " azimutata ". ... Pai ce faci? Te dai cu dujmanu'? Parca era vorba ca poti mai bine decât parabelele lu NASA. Si amu? Tot la parabelice ai ajuns. Azimutate cu ce? Cu Roade un Schwanz? Sau îi pui catare de merge des? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 10 ore, puriu a spus: Nu sfatuiesc pe nimeni. E nevoie de aparatura de zeci de k$, antene de 20-30m diametru si multi ani de nereusite. Legaturile EME la mare distanta se fac cu Luna putin deasupra orizontului, prin mii de km de atmosfera, iar Luna nu este o oglinda buna, ci nenumarate oglinzi proaste si cu reflexii in antifaza. Aiurea! Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 (editat) Pariu pe 5k euro ca bate campii si ca se va inchide topicul. P.S. suplimentez valoarea pariului cu 5m de scoc. Editat Ianuarie 29, 2021 de vijelie02 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Stai sa se trezeasca, sa vezi cum ridica miza. Cat de lipsit de ocupatie sa fii sa bagi asa dume de 2 lei si pariuri. Eu pun pariu ca nu o sa isi ia veci atestatul ala de amator radio. Desi e o chestie mult mai usor de realizat, dupa parerea mea. Sa ne spuna cei care stiu mai multe despre asta, dar mie mi se pare ca e ceva gen scoala de soferi. Nu e mare lucru sa o dai, dar nici nu te invata sa conduci, doar niste baze si cat sa nu fii pericol. ASta nici de stadiul asta nu a trecut, dar deja trimite rachete in spatiu si comuniac cu martienii. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Daca ne invadeaza martienii din cauza lui va fi........ Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 (editat) Vorba aia, noi v-am facut, noi va omorîm. Editat Ianuarie 29, 2021 de franzm Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 (editat) https://www.dir.org.ro/in-2003-sua-au-amenintat-si-santajat-romania-sa-nu-faca-publica-descoperirea-complexului-subteran-din-muntii-bucegi/?fbclid=IwAR0sZ6UtwLMkrgg_Xmw0rMH3NS7dCT70MuHoFxCQ0fFWFfTYHt-andktmr4 in alta ordine de idei, poate de aici a luat tehnologia. Editat Ianuarie 29, 2021 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 dir.org.ro "Departamentul de Informatii Romania" :) Canci. "Departamentul" cui ? Parca "departament" are alta definie. Nu? Link spre comentariu
RST Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Userul RST e pe net. Iar pseudonimul userului nu vine de la ceva tehnic....am avut un Cielo cu nr B-29-RST. L-am cumparat cu 19 milioane de la un vecin si l-am tinut 1 an si jumatate. In mod buletinesc, numele meu e Felix Cordonasu. Numele nu are importanta. As vrea sa faceti macar 10 procente reale din ce fac eu. As simti un fel de prieteni, pasionati de electronica. Pe acest forum vad doar oameni trecuti de pasiune, interesati numai der can-can. Este normal sa tratez " comunitatea " ca atare. Link spre comentariu
RST Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 23 hours ago, franzm said: Pai ce faci? Te dai cu dujmanu'? Parca era vorba ca poti mai bine decât parabelele lu NASA. Si amu? Tot la parabelice ai ajuns Daca ar fi inteles ceva din teoria MagicBon, ar fi realizat ca nu conteaza castigul, impedenta, adaptarea. Conteaza DIRECTIVITATEA. Castig, adaptare, impedanta, rahat, se face electronic. Din " inteligenta " partii active a Magic Bon. Dar directivitate nu ai cum sa-i dai...electronic. Am nevoie de parabolica ptr directivitate. Dar presimt ca iar vorbesc singur. si nu e de mirare ca tratez topicele la misto...in discutii. Real fac ce e de facut. Sistem de radiocomunicatii invizibile nu mai exista nicaieri in lume in 2021. La Manzalesti si comunele invecinate, exista, fara stirea Primariei. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 1 oră în urmă, RST a spus: Dar directivitate nu ai cum sa-i dai...electronic. Ba da. Phased array. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 50 minute, franzm a spus: Ba da. Phased array. Este cu mii de ani in urma, n-are rost sa-i povestesti despre lucruri sfinte. Link spre comentariu
RST Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 " Trecute vieti de doamne si domnite " Acum 3 ani, in ianuarie 2018, am intrat pe acest forum cu un sistem de antene active mobile, care puteau da directivitate in orice directie, in functie de pozitia lor una fata de alta. Probabil ca prin teorie v-oti fi lovit si dvs de treaba asta. Dar ati facut real vreodata ? Posibil ca acel topic sa mai fie, aveam userul " Mark S " Invatati..Invatati ! Si iar Invatati ! Dupa ce invatati, puteti avea idei. Link spre comentariu
RST Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Daca va referiti la radio-senzori. eu am un sistem VHF de comunicatii,, activ si invizibil, live now, in comunele Manzalesti. Lopatari si Bisoca. Astept reclamatii, si eventuale sugestii. Link spre comentariu
RST Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 On 1/28/2021 at 9:40 PM, +_Florin_+ said: Cu tot respectul, în anii '80 radioamatorii (inclusiv unii români) făceau EME fără zeci de k$ și parabolice de zeci de metri diametru. Doar cu long Yagi și final pe lămpi. Si eu am impresia ca Burebista a fost mai tare decat Felippo Inzagi....dar chiar stam asa sa ne laudam in bunici ? Noi chiar am ajuns blana, muncitori la IFET ziua si consumatori la carciuma seara? La voi chiar nu actioneaza nicio comanda fara telecomanda japoneza ? Interesant e cu tot voi va plangati ca traiti rau in Romania. Granitele sunt deschise..............va urez din toata inima drum bun si o viata mai buna acolo D-l Marius Alexandru e seful ANCOM Buzau. Traieste, e in vigoare, la dumnealui se pot face reclamatii. Stie de sistemul meu de comunicatii.........in mica limita cat permite aparatura dumnelui. Va rog sa insistati la Domnul, in sensul ca eu fac ce vreau, pe raza mai multor comune. Link spre comentariu
Postări Recomandate