Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tacanit+intrerupere imagine tvNORIko

AstraHu-07

Postări Recomandate

1 oră în urmă, iuliantv a spus:

sant stati fara griji,acum cca 3 saptamani am vandut un funai de 20" am ramas uimit de data fabricatiei trecuta pe eticheta spate,martie 2000,in afara de faptul ca nu mai avea stralucirea de la inceput ,posibil lampi putin uzate,mergea fara probleme si nu suferise reparatii

Normal că sunt tv-uri CRT care funcționează foarte bine , eu m-am referit la faptul că tv-urile noi nu ajung la vârsta celor cu tub!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AstraHu-07

5

• ionel sm

3

• Florinel TV

3

• lucadorin

3

Top autori în acest subiect

Mai am un tv cu tub la maicamea, un clayton achizitionat prin 2003-4 care si in ziua de azi merge impecabil nefiind reparat niciodata, are o imagine fff clara pe cablu analogic de la digi, acelasi lucru pot spune si despre al meu noriko :) desi trebuie sa recunosc ca unele posturi care la mine se vad cu pureci, la clayton-ul ei se vede o idee mai clar 

Editat de AstraHu-07
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Acum 2 ore, AstraHu-07 a spus:

As mai avea o nelamurire la care va rog sa-mi raspundeti, doresc sa achizitionez un splitter dintre acestea doua, pe care dintre ele mi-l recomandati? Ikusi este spaniol, dar celalat nu stiu...

https://www.emag.ro/splitter-tv-profesional-powerpass-1-intrare-3-iesiri-5-2400-mhz-ikusi-udf-307/pd/DFK0TYMBM/?X-Search-Id=a2944df923d00d9aaba8&X-Product-Id=58729911&X-Search-Page=1&X-Search-Position=4&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

h

acesta e mai bun, are banda mai larga

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări