D a n Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Unde gasesc pe meleagurile noastre sau macar in UE, asa ceva? N-as da 25$ pe transport ca sa-l comand din SUA. CMC-2F__62646.1568665541.webp Link spre comentariu
Viorel A Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 https://www.tme.eu/ro/details/mic322/conectori-microfon/ Nu este asta? Link spre comentariu
stryx Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Se gasesc si in romania la conex. Link spre comentariu
D a n Postat Ianuarie 20, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Multumesc, la TME sunt asa de ieftine asa ca am comandat toate cele 4 modele pe care le au, inclusiv unul la 90grade, foarte interesant, sa vad daca se potriveste. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2021 Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 (editat) Se gasesc asemenea conectori in cantitati la bucata sau la kilogram, pe aliexpress... Sunt standardizati dupa dimensiune/diametru (12, 16 mm, etc., denumiti de exemplu GX12, GX16, etc.) si dupa numarul de contacte. Adesea sunt vanduti ca "aviation connector". Ca de obicei, exista totusi diferente de calitate fata de cei -de exemplu- japonezi cu care am avut de-a face. Si uneori exista chiar si diferente fizice clare. Editat Ianuarie 21, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
D a n Postat Ianuarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 Multumesc tuturor pentru sugestii, am gasit la preturi cuprinse intre 5 lei si 23 lei (calitate profi). Am comandat de la TME, mai multe modele (calitati), astept livrarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum