ionescu liviu Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Salut! Daca am o incinta pe 2 cai cu difuzorul de bas de 8 ohmi cu filtru lui tot de 8 ohmi, si un difuzor de inalte de 4 ohmi cu filtru lui tot de 4 ohmi, de cati ohmi devine incinta? Eu am un amplif de 6 ohmi, e vreo problema? Multumesc! Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 super pe scurt nu se intampla nimica si boxa tot 8 ohmi o sa aiba Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Asta vroiam sa aud, multumesc! :smt006 Link spre comentariu
expert Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 impedanta incintei nu va fi constanta in functie de frecventa!!!peste frecventa de taiere a filtrului impedanta va scadea linistit catre 4 ohmi!! Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Dat fiind ca difuzorul de joase va prelua 70-85% din semnal, se poate considera ca incinta va ramane de 8ohmi ... sau pe aproape. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Deci merg bine pe un amplificator de 6 ohmi? Diferenta e neglijabila? Si inca o intrebare mai am, ca sa nu mai deschid alt topic, se pot pune mai multe difuzoare la un singur filtru, fara sa depasesc puterea maxima admisa de filtru, desigur? Multumesc pt raspunsuri! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Poti sa pui mai multe difuzoare pe filtru dar impedanta totala rezultata sa respecte pe cea a filtrului. Se leaga in serie, in paralel sau serie-paralel.Statia de 6Ohmi va merge bine cu boxele de aprox. 8Ohmi, aia e impedanta minima. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Am inteles, multumesc. Mai am de invatat despre impedante :rolleyes: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum