Marele Savant Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Prolonged severe weather across the U.S. is causing delays including the ability to pick up and deliver in certain cities. Doar ce am primit mai ca pachetul meu intirziat din cauza vremii nefavorabile, este pregatit de expediere in MANSFIELD, TX US. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 E iures in Texas... cateva grade sub zero si au inghetat si chilotii pe ei. Incalzirea planetei. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Acum 2 minute, Mircea a spus: E iures in Texas... cateva grade sub zero si au inghetat si chilotii pe ei. Incalzirea planetei. Aşa le trebuie! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 (editat) De ce? Totuși pentru ei -20°C e ca la noi -40°C sau ca la Ruși -nu știu că încă nu am ajuns la zero absolut pe undeva. Editat Februarie 20, 2021 de Stefan Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Paradoxul situaţiei din Texas...Cel mai mare producător de energie din SUA!N-a făcut faţă la consumul de curent!Le-au îngheţat eolienele şi nici panourile solare n-au produs mare brânză.Instalaţiile clasice au avut probleme mari cu taseele de apă care îngheţau!...Cam totul din cauză că multe din instalaţii nu erau protejate la frig...Ce-or râde de ei ruşii acum!... Link spre comentariu
morarul Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Dar parcă şi dumneavoastră, vă bucură situația în sine. Să moară şi capra vecinului! Ai naibii ruşi, ce bine sunt ei pregătiți, pentru toate relele, şi cum mai fac ei față toate provocărilor! Ştiu că de la răsărit vine lumina, dar unii chiar nu vor să caute în altă parte. E mai simplu! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 22, 2021 Administratori Partajează Postat Februarie 22, 2021 si topicul asta a luat-o pe aratura, se va sterge Link spre comentariu
Postări Recomandate