merck Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 (editat) Ma refer ca daca cumpar in UE+Canada, TVA-ul se adauga in momentul cand fac plata. Daca cumpar din afara UE+Canada, TVA-ul se plateste in tara destinatarului. Iara Vama nu platesc daca expeditorul trimite din UE+Canada. Editat Ianuarie 19, 2021 de merck Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Tu ai cumparat vreodata? Totul este DDP. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 (editat) 59 minutes ago, merck said: Deci pentru coletele de la DigiKey se plateste vama si TVA? Da, de asta se ocupa curierul ( UPS ), primesti mail sau SMS prin care ti se solicita poza sau copie scanata dupa CI, si se ocupa ei de tot, tu doar platesti contravaloarea comisionului la curier, la primire colet. PS: Orice trimitere extracomunitara se vamuieste si se "TVA-ieste" Editat Ianuarie 19, 2021 de Marian Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Indiferent de valoare? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 La DigiKey este 18$ transportul. Daca comanzi peste 50$ (fara TVA) nu mai platesti transportul. Din China te vamuieste de la 9$ in sus (transport inclus). Deci, nu scapi de vamuire. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Pentru Romania pragul de la care livrarea e gratis e la 210 lei. Pe aia ii platesti direct la plasarea comenzii la digikey. La ei se adauga comisionul curierului pentru efectuarea procedurilor vamale in numele tau, si pentru TVA, pe asta il platesti direct la curier la primirea coletului. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 (editat) Adriane, aici Digikey e numai 8$. Si nu platesc vama. Sâc! @yo9hrb, Silviu, totul e taxabil. Mai dihai se fac bani din taxe decat din produsul vandut. Editat Ianuarie 19, 2021 de Mircea Link spre comentariu
zsjkuki Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 31 minute, Mircea a spus: Adriane, aici Digikey e numai 8$. Si nu platesc vama. Sâc! @yo9hrb, Silviu, totul e taxabil. Mai dihai se fac bani din taxe decat din produsul vandut. Aici Unde? Nici in Romania nu platesti nici un fel de vama doar TVA daca e dinafara Uniunii Europene. Mouser face livrare din USA, platesti si TVA pe produs, pentru declaratia vamala ulterioara care se face din cate vad eu in Franta si ti se face factura fara TVA pentru interiorul Uniunii Europene. Eu am luat doar pe firma pe persoana nu stiu cum e. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 De aia era buna locatia la profil Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 50 minutes ago, Mircea said: Adriane, aici Digikey e numai 8$. Si nu platesc vama. Sâc! Pai canadienii sunt fratiorii mai mici ai americanilor. Da poti sa comanzi tu si apoi imi trimiti mie peste balta ca sa scap de vama. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Poti oricand comanda DDP, nu mai stai sa te sune vamesul. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 La mouser pentru plata in RON oricum se trimite doar DDP pe persoana fizica. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Ce inseamna acest DDP ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Delivered Duty Payd,livrat cu taxele vamale plătite. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 46 minutes ago, maxente said: Ce inseamna acest DDP ? Vezi termenii Incoterms. Este un termen international. DDP inseamna vama si TVA platit. Link spre comentariu
Postări Recomandate