Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De unde vin de fapt coletele firmei Mouser ? Au filiale europene, sau direct din Texas ?

Vizitator

Postări Recomandate

Ma refer ca daca cumpar in UE+Canada, TVA-ul se adauga in momentul cand fac plata. Daca cumpar din afara UE+Canada, TVA-ul se plateste in tara destinatarului.

Iara Vama nu platesc daca expeditorul trimite din UE+Canada. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

59 minutes ago, merck said:

Deci pentru coletele de la DigiKey se plateste vama si TVA? 

Da, de asta se ocupa curierul ( UPS ), primesti mail sau SMS prin care ti se solicita poza sau copie scanata dupa CI, si se ocupa ei de tot, tu doar platesti contravaloarea comisionului la curier, la primire colet.

PS: Orice trimitere extracomunitara se vamuieste si se "TVA-ieste" :)

Editat de Marian
Link spre comentariu

Pentru Romania pragul de la care livrarea e gratis e la 210 lei.

Pe aia ii platesti direct la plasarea comenzii la digikey.

La ei se adauga comisionul curierului pentru efectuarea procedurilor vamale in numele tau, si pentru TVA, pe asta il platesti direct la curier la primirea coletului.

Link spre comentariu
Acum 31 minute, Mircea a spus:

Adriane, aici Digikey e numai 8$. Si nu platesc vama. Sâc!

@yo9hrb, Silviu, totul e taxabil. Mai dihai se fac bani din taxe decat din produsul vandut. 

Aici Unde? Nici in Romania nu platesti nici un fel de vama doar TVA daca e dinafara Uniunii Europene. Mouser face livrare din USA, platesti si TVA pe produs, pentru declaratia vamala ulterioara care se face din cate vad eu in Franta si ti se face factura fara TVA pentru interiorul Uniunii Europene. Eu am luat doar pe firma pe persoana nu stiu cum e. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări