devdas_india Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Vând led TV vortex de 24" Tv_ul este defect Defectu dysplay,nu se aprinde, sau banda de pe tecon rupta Plăcile sunt testate pe alt dysplay Preț 50 lei bucata Tv_ul se vide fără picior și telecomanda Model tv, vled-24k1 Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Pune te rog si o poza cu ce vinzi. Spor. Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 21 ore, Marian a spus: Pune te rog si o poza cu ce vinzi. Spor. Nu le pot încarcă îmi da eroare. Cum pot sa le pun Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Forumul nu acceptă poze HD, de aceea îţi dă eroare.Se poate pune pe site extern, e mult mai bine: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
zarra68 Postat Ianuarie 21, 2021 Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 Eu le am facut resize,si au mers! Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2021 La 19.01.2021 la 15:38, validae a spus: Forumul nu acceptă poze HD, de aceea îţi dă eroare.Se poate pune pe site extern, e mult mai bine: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Nu funcționează. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Eu folosesc postimage. Merge perfect. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Cum naiba nu funcţionează, când eu am ceva ani de când numai cu Imgur postez pe forum.Folosisem iniţial Photobucket, dar după un timp s-au porcit, cer bani dacă vor să-mi păstreze fişierele.Am oricum copii ale lor şi le-am postat pe Imgur.Dacă se repetă faza, ştiu lecţia.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 (editat) mi se pare cel mai ok,am sute de poze de ani de zile,moca,poti face link separat pentru un pachet de poze,sau doar o poza,pot fi vizualizate la rezolutie mare.simplu de urcat poze,incarci dupa care se dau link direct la poza sau in postimg la poze ........ https://postimages.org/ Editat Februarie 6, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 De pe 18 Ianuarie si pana acum umpleam bazarul de poze. Cand nu se vrea e alta discutie. Anunt inchis. Poti deschide altul doar cu poze, altfel il sterg direct. Link spre comentariu
Postări Recomandate