doru3160 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Salutare, are cineva prin baza de date schema sursei de la vechitura asta? Ma gandesc ca daca nu scap doar cu verificarea si schimbarea electroliticilor, sa pot sapa mai adanc. Multumesc. https://www.manualdeinstructiuni.ro/panasonic/viera-th-37pv45eh/manual Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Ce serie (cod) are sursa ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Ma uit dupa amiaza si spun. Acum sunt la serviciu si placa acasa. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Aveti aici manual service la alt model plasma dar care foloseste aceeasi sursa la diagonala de 37'' https://we.tl/t-bfHfOyRyaO Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Multumesc, sper sa scap doar cu schimbarea electroliticilor. Experienta mea in depanarea surselor in comutatie e destul de limitata, de asta si fara schema era mult mai greu de vazut ce si cum. Incerc, e a unui prieten care m-a rugat sa vad daca pot sa rezolv ceva. Link spre comentariu
crmn1 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Din experiență nu ai cond defecti la panasonic plasmă. Dacă mă înșel îmi asum greșeala. Scoate pe rând cuple și vezi dacă scoate ceva tensiuni. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 O sa iau placa la serviciu si incerc sa vad daca livreaza toate tensiunile, acum ca tot stiu ce tensiuni trebuie sa gasesc si unde. Masurarea capacitatilor era singura operatiune care puteam s-o fac fara nici un indiciu asupra schemei, si pt ca are o varsta, ma gandeam ca se mai usuca, mai ales ca unii sunt montati fix sub radiator. Umflat nu e nici unul, deci posibil sa ai dreptate. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Ce face plasma asta? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Cand se cupleaza de la intrerupatorul de retea, se aprinde led-ul pe panou, se aud doua relee ca clampane cate o data fiecare, unul dupa altul, nu simultan (cele doua negre de deasupra sigurantelor in dreapta jos in poza), ledul clipeste de 2 sau 3 ori, nu am observat exact, si apoi ciclul se repeta. Chiar fara sarcina tot asa face, de asta m-am gandit ca defectul e pe alimentare. Nu am experienta in depanare plasme si in general in tv-uri, dar cum miza nu e mare, am zis sa incerc. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Se poate sa nu fie din sursa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 (editat) Normal ca se poate. Nu am avut pretenția ca numai în sursa poate fi defectul. O sa verific ce o sa pot, și asta e. Mai adânc nu ma bag. Mulțumesc pt ajutor. Editat Ianuarie 19, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum