Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cea mai neagră femeie...sau discuţii despre oameni deosebiţi.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 10 minute, Stefan a spus:

Totuși cum s-au stabilit că e "ce-a mai negară", au mers prin toată lumea cu analizorul de culoare? Sau au calibre pentru a mai neagră femeie ...

Probabil e ca şi la titlurile de genul ,,cea mai frumoasă femeie,,.....ca să primeşti astfel de titluri pompoase (şi publicitatea aferentă), trebuie să te remarce vreun fotograf renumit, de la o publicaţie renumită.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, alcon a spus:

Pentru ea este foarte periculos să meargă noaptea pe stradă, nu o va vedea niciun şofer.

Buna

Exact.In vremurile bune ale CFR-ului era masina de transport din ora in ora pentu mecanicii de locomotiva.Noaptea bineanteles.

Sub padurea din apropierea garii din Dej era o colorata la"munca".

Vine soferul si zice:

-E una neagra sub padure,nici cu faza lunga nu o poti vedea.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Acum 13 minute, maresaldeflota a spus:

PACIFIC-PALISADES-CA-JULY-24-Nyakim-Gatw

M-as trezi langa amandoua : )

Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma,  sa renunte la țîță  aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate,

femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță!

Chiar acum, GEO 53 BN a spus:

Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma,  sa renunte la țîță  aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate,femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, GEO 53 BN a spus:

Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma,  sa renunte la țîță  aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate,

femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță!

Eu nici acum n-am renuntat la țâță. Si fac vreo 52 de ani :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări