alcon Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Pentru ea este foarte periculos să meargă noaptea pe stradă, nu o va vedea niciun şofer. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 10 minute, Stefan a spus: Totuși cum s-au stabilit că e "ce-a mai negară", au mers prin toată lumea cu analizorul de culoare? Sau au calibre pentru a mai neagră femeie ... Probabil e ca şi la titlurile de genul ,,cea mai frumoasă femeie,,.....ca să primeşti astfel de titluri pompoase (şi publicitatea aferentă), trebuie să te remarce vreun fotograf renumit, de la o publicaţie renumită. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 1 oră în urmă, alcon a spus: Pentru ea este foarte periculos să meargă noaptea pe stradă, nu o va vedea niciun şofer. Buna Exact.In vremurile bune ale CFR-ului era masina de transport din ora in ora pentu mecanicii de locomotiva.Noaptea bineanteles. Sub padurea din apropierea garii din Dej era o colorata la"munca". Vine soferul si zice: -E una neagra sub padure,nici cu faza lunga nu o poti vedea. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 1 oră, alcon a spus: Pentru ea este foarte periculos să meargă noaptea pe stradă, nu o va vedea niciun şofer. Și ziua e periculos să mergi pe stradă dacă nu ești autoturism, moped ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 (editat) M-as trezi langa amandoua : ) Editat Ianuarie 18, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 13 minute, maresaldeflota a spus: M-as trezi langa amandoua : ) Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma, sa renunte la țîță aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate, femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță! Chiar acum, GEO 53 BN a spus: Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma, sa renunte la țîță aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate,femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Cred ca nici nu ar sti ce sa faca! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 1 minut, maresaldeflota a spus: Cred ca nici nu ar sti ce sa faca! Cred ca imediat se vor apuca de urlat! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 2 hours ago, maresaldeflota said: M-as trezi langa amandoua : ) Pai prima data trebuie sa ajungi sa te culci cu amandoua! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Definește : culcat Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 2 ore, GEO 53 BN a spus: Daca aveti, copii mici, care nu vor sub nici o forma, sa renunte la țîță aratatiii una dintre cele, doua extrem de bronzate, femei. Va garantez, ca instataneu, vor renunta la țîță! Eu nici acum n-am renuntat la țâță. Si fac vreo 52 de ani Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 maresale, ca sa te trezesti langa amandoua tre' sa scazi din cont cateva mii de oiro.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 (editat) Mă gândeam să bem ceva și să.... adormim, apoi sculat, ieftin Editat Ianuarie 18, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 23 minute, yo9hrb a spus: Eu nici acum n-am renuntat la țâță. Si fac vreo 52 de ani .......................................................................... Ferice de tine, băftosule! Chiar acum, GEO 53 BN a spus: Ferice de tine, băftosule! Link spre comentariu
Postări Recomandate