ecu Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 SALUT,ma poate ajuta cineva cu o schema sau un link pt o schema pt tv veryo model:LTV 22860HD. tv nu se mai vede imagine la el .dar de auzit se aude si schimba canalele. macar o schema a moduluiui de alimentare si driverul de neoane care sa afla pe aceiasi placa Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 (editat) ...vreti sa ghicim cu ce este echipat ?...dati jos capacul si puneti aici codurile de la placi . Luminati ecranul cu o lanterna si vedeti daca are imagine..., ar fi ok ceva poze cu invertorul ! Editat Ianuarie 17, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 vezi aici 17IPS17-2.pdf Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Ați încercat iluminarea display-ului cu lanterna ? Link spre comentariu
Ungureanu Daniel Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Cel mai probabil s-a defectat o lampa si trebuie cuplata o alta buna pe rand la fiecare conector . Merge si de alta dimensiune . Eu am montat de multe ori la tv-urile astea o lampa care incapea in carcasa tv ,evident in spate si nu era nicio problema cu lumina parazita ,iar pe imagine aproape ca nu se observa . Ca sa anulam lampa e un pic tricky din cauza trafo iar de umblat in panou nu prea se merita ca timp. Link spre comentariu
neculavasile Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 trafo invertor ,masurat? pe secundare sunt egale rezistentele? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Traful din invertor e defect acolo. Link spre comentariu
ecu Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 merci pt raspunsuri , o sa va spun la final ce am reusit si ce a fost defect Link spre comentariu
ecu Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 ok revin cu raspunsul trafo driver neoane este defect l-am inlocuit cu unul aproximativ la fel dintr-un monitor si functioneaza merci pt ajutor Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Era clar ca este defect. Link spre comentariu
ecu Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 3 ore, dan cod a spus: Era clar ca este defect. cine stie,, cunoaste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum