stryx Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Sau pentru cei care au din intamplare sau pot face rost (aproape)gratis de echipament foto compatibil aplicatiei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Nu orice camera poate fi folosita la transmisie imagine live pe monitor. Am incercat și eu pana am cumparat microscopul asta. Poate e puțin pretențios numit aşa, dar e plug and play. Nu ai treabă cu montaje, programe și alte alea. Prețul plătit este mai mult decât convenabil, ca să merite sa găsești înlocuitori. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 (editat) Acum 6 ore, dan cod a spus: Este reglabila lumina. Stiu, dar cate o data ai nevoie de lumina maxima era bine daca nu ar fi coicis axa fluxului luminos cu axa camerei. Editat Februarie 2, 2021 de valivoi Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 (editat) Acum 11 ore, valivoi a spus: Stiu, dar cate o data ai nevoie de lumina maxima era bine daca nu ar fi coicis axa fluxului luminos cu axa camerei. Foloseste, o alta sursa de lumina. (am lampa de birou si" bate"din lateral) Vad ca nimeni nu se plange de sistemul de incarcare acumulator. (timpul mare de inarcare) Editat Februarie 3, 2021 de q_acdc Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Al meu nu are acumulator, dar modelul care are, nu poate fi folosit cât se încarcă acumulatorul? Ma gândesc ca dacă ar merge pe alimentator precum telefonul, nu ar mai fi o problema timpul de încărcare. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Al meu cel digital are acumulator dar tine foarte mult. Merge și pe alimentator. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 M-am hotarat sa il desfac sa vad ce este cu microscopul Mustool G600. Ce mi s-a parut a fi lamela elastica la reset s-a dovedit a fi un microswitch cu probleme de nou,de la prima apasare nu a avut "clik-ul" specific microswich-urilor, l-am gadilat un pic si acum cat tin apasat pe butonul power functioneaza normal,la eliberarea butonului se inchide complet.Pasul urmator este sa schimb switch-ul si mai departe vad ce ii fac. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 (editat) Am gasit o jucarie in Cehia. A venit mai repede decat ma asteptam. A facut o zi pana in Oradea, si de acolo pana la iasi, restul pana la o saptamana. A costat pret final cca 320 lei. A venit la posta ca oricare alt colet, fara alte fonfeuri. Pt cine vrea ceva mai mult decat nimic, il recomand. Are rezolutie mai buna decat celalalt, focalizeaza de la 15...17cm pana pe la 3 cm. Are si acumulator. Pt curiosi, am bagat sub obiectiv o placuta de memorie de laptop. Pe asta o stie toata lumea in marime naturala. Vrea card SDXC de mare viteza, nu atat pt imagini, cat pt filmare. Imaginile le stocheaza si pe un card cl 4. Cica gestioneaza card de pana in 128GB. Placut la o prima impresie. Inca are folie pe display. Urmeaza sa-l vad la lucru. https://postimg.cc/gallery/QdKnX5h Editat Februarie 22, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum