Mircea Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Eu l-as intreba pe ala de l-a vandut daca nu era deja sparta. Sa spargi atata plastic doar din transport, fara alta crapatura in alt loc e cel putin suspect. Acel mecanism avea puncte de atasment elastice si/sau mobile, ar fi suportat mai usor socurile, cel mult se detasau. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Si mie mi se pare prea praf sertarul (care are amortizare) si restul sa fie intreg (unde carcasa este casanta). Si nici unitatea laser nu o vad. Link spre comentariu
ovidiu_xxl2006 Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Acum 2 minute, sesebe a spus: Si mie mi se pare prea praf sertarul (care are amortizare) si restul sa fie intreg (unde carcasa este casanta). Si nici unitatea laser nu o vad. Exact, nici unitatea laser nu o vad, am incercat să mă uit pe toate părțile și nu reușesc să o văd. Dubios tare transportul ăsta, in filmarea făcută de om, in data în care s-a trimis totul era ok. Ca să nu mai zic că și plasele la boxe sunt puțin înfundate și 2 șuruburi laterale lipsă la unitate. Săptămâna viitoare mă apuc sa o desfac de tot după ce îmi ajunge unitatea donatoare de piese pe care am văzut-o. Tura asta va fi cu ramburs și verificare colet.(omul promite că o ambalează corespunzător) Nu mi-ar fi mirarea sa nu mai găsesc unitatea optică (laserul) nicăieri înăuntru. Link spre comentariu
ovidiu_xxl2006 Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Dar să știți că acel suport care este praf este foarte casant acel plastic și este fix ,nu este deloc flexibil iar din lateralele lui sunt prinși pereții laterali exteriori in partea superioară unde este el fixat. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 (editat) ..................... Editat Ianuarie 18, 2021 de adydep Link spre comentariu
MCIGMA Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Vanzatorul e cumva membru al acestui forum :D ? Link spre comentariu
ovidiu_xxl2006 Postat Ianuarie 19, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Chiar acum, MCIGMA a spus: Vanzatorul e cumva membru al acestui forum :D ? Nu știu dacă este membru al acestui forum.. Dar dacă aveți vreo informație și mă puteți ajuta ar fi perfect... Baiatul respectiv este din Oradea, ca și indiciu. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Acum 11 ore, ovidiu_xxl2006 a spus: Nu știu dacă este membru al acestui forum.. Dar dacă aveți vreo informație și mă puteți ajuta ar fi perfect... Baiatul respectiv este din Oradea, ca și indiciu. Dă-mi în privat Numele poate îl cunosc. Sunt și eu din Oradea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum