Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor de la Kon

Haralambie

Postări Recomandate

Am 2 difuzoare YDD 165 LPB 4O si asi dori sa aflu parametrii T\S Am citit intr-un topic mai vechi ca Vasile le stie....Nu vreau programe vreau sa mi le zica careva daca le stie Si o intrebare Ce tweeter (sa fie de la kon) sa le pun la aceste woofere ? si daca puteti ziceti-mi si frecventele de taiere pt niste filtre pasive si tweeteru si wooferu sa fie pe 4 ohmi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

7

Vizitator Vasile

Am parametrii pentru mai multe difuzoare de la kon dar din pacate nu si pentru astea.Nu depinde de mine ca sa le masor, ca sa fac acest lucru trebuie ca cei de la KON sa-mi aduca difuzoarele sa le masor, discutati cu ei.

Link spre comentariu

bun am rezolvatacum in practicacum fac bobina de inductie ??sau se pot cumparaam culcalat cu winisd si mi-a dat urmatoarele componente:C1 18,757 uFC2 4,689 uFL1 0,3 mHL2 0,3 mH

Link spre comentariu
Vizitator Robin_SA

in legatura cu parametri de difuzoarelor de la Kon.Am inteles ca vasile are de la cateva difuzoare. DeciVasile fi dragut si aruncai pe vreun site ceva sa ne lamurim si noi.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări