Vizitator tigy Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 salut am si eu nevoie de ajutoram pe masina 2 boxutze mici e tot, si un cd kenwood 4x45 si am urmatoarea problema:de curand mi-am luat niste boxe auto jbl gto 936 e, inca nu le-am pus ca trebuie sa imi decupez in spate,treaba este ca le-am pus putin asa in bortbagaj si am dat de o problema,pana pe la 19(la volumul cas care este pana la 35) se aude asa si asa, insa cum ii mai dau un pic de putere pe la 22 max incepe sa gajaie, nu inteleg de ce, sa fie ceva legat naspa la cas?le-am mai pus pe 2 masini asa la proba pe una care avea o instalatie naspa si se auzeau la fel ca la mine(cu gajaieli la volum destul de mic)-apoi le-am pus pe alta masina si se auzeau super bineoare ce poate fi?mersi pt ajutor Link spre comentariu
Vizitator tigy Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 chiar asa nu e nimeni care sa se priceapa la ce am scris mai susnici chiar intzeleptul vasile?maindoiesc,astept parerile voastre Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 12, 2004 Partajează Postat Mai 12, 2004 o chestie probata:vezi ca nu intotdeauna se pupa difurile cu cassulsi TOATE cas distorsioneaza peste un anumit volum-d-aia se pune statieti-am spus ca pe un vdo(adica bun) jblurile tale se auzeau naspa si yo ii dadeam clasa cu domotec - ce-i asa greu de inteles? Link spre comentariu
Vizitator tigy Postat Mai 12, 2004 Partajează Postat Mai 12, 2004 mersi pt raspunsam reusit sa clarific problemain spate la cd unde intra mufele ce merg la boxe, erau prinse gresit, am reusit sa montez boxele pe o incinta si se aud betonmai imi trebuie 2 pe fatza si am terminat treaba, ce imi recomandati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum