nelu F Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 58 minute, Dudikoff a spus: Ce sa vad acolo ? Aia e lista cu ofertele de energie electrica. Nu scrie cine detine reteaua de distributie de la mine din oras. Tu faci contractul cu furnizorul, nu cu distribuitorul. In contract, furnizorul o sa-ti spuna la ce nr de telefon trebuie sa suni in caz de deranjament, nr. de tlf care e al distribuitorului. Tarifele reglementate de ANRE sunt pt plata transportator (Transelectrica) si distribuitor, cel care a cumparat reteaua din zona ta, retea prin care-ti ajunge curentul in "firida". Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Acum 1 oră, BRANCA a spus: Deci Dudikoff eşti la distribuitorul patronat de CEZ.Care s-ar putea să ajungă la o companie australiană. Şi uite aici paşii la schimbarea furnizorului. https://www.anre.ro/ro/info-consumatori/faq/energie-electrica1386850595/schimbarea-furnizorului Deci trebuie sa anunt cu 21 de zile inainte pe astia la care sint... Dar contractul cu cei noi il fac acum sau dupa cele 21 de zile ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Dudikoff.Contractul cu furnizorul nou îl faci acum.Vezi că ANRE-ul specifică ce date comunici noului furnizor.Posibil ca ăla să-ţi ceară şi alte date. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 La 16.01.2021 la 17:52, Dudikoff a spus: Mie, asta cu "alegeti furnizori cunoscuti" si "nu recomand firmele mici", nu imi place deloc. E cumva o regula cum ca daca esti mic nu poti sa fii serios sau sa oferi calitate ? Cei care sint acum "mari", cum au fost la inceput, nu tot mici ? Ca sa nu mai zic ca cei mari pot fi si aroganti si cu nasul pe sus si sa te trateze pe tine utilizator amarat, ca pe un gunoi. Uitati-va cat de mari sint RDS acum... Relatiile lor cu clientii sint ZERO ! Tot softul de pe site-urile lor e facut in scarba de niste corijenti la informatica. Ii doar in c*r de clienti... Deci daca esti "mare" nu inseamna neaparat ca esti si bun. Poti sa fii doar Dolce and Gabana. Sunt multi, printre care si eu, obisnuiti cu pagina lor unde transmiti indexuri, iti platesti facturile on-line, ai diferite oferte in rate..Mai simplu, imi este greu sa schimb toate astea acum! La 16.01.2021 la 18:03, Liviu.Mihaiu a spus: Astia "mici" sunt creatia si sunt bagati pe piata tot de firmele mari ca sa para ca este competitie. Altfel au probleme cu cei care reglemeteaza in domeniul concurentei. Ca in politica. Mai faci doua-trei partide. Dupa aia 'fuzionezi'. Fraierii care fac 'alegerea' sunt tot aia. Dar mai bine informati si mai liberi sa aleaga Ai auzit de 'mica' firma AKTA "preluata" recent de RDS ? Sau de vodafone care a preluat upc? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 1, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Ce parere aveti despre ENEL ? Le-am dat acum o saptamna email sa ii mai intreb cate ceva, ca vreau sa ma mut la ei, si nu am primit nici acum raspuns. Doar niste email-uri din alea automate, ca a fost inregistrata cererea, ca sa astept intre 7 si 30 zile, bla bla bla... Asa de seriosi sint ? Link spre comentariu
FloreaIon Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 enel? mai bine nu Link spre comentariu
globaldj Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 (editat) Acum 34 minute, Dudikoff a spus: Ce parere aveti despre ENEL ? Le-am dat acum o saptamna email sa ii mai intreb cate ceva, ca vreau sa ma mut la ei, si nu am primit nici acum raspuns. Doar niste email-uri din alea automate, ca a fost inregistrata cererea, ca sa astept intre 7 si 30 zile, bla bla bla... Asa de seriosi sint ? Fugi de ei cat poti de tare... Prin 2016, am avut odata ocazia sa primesc o frumoasa factura din partea lor, in care erau facturati "numai" vreo 5000 si ceva de KWh. Consumul respectiv inregistrat pe o perioada de 30 de zile, pe un bransament monofazat... Sa vezi dupa aia distractie, pentru a demonstra ca a fost de fapt o eroare de citire a contorului de catre operatorul care a declarat in sistem valoarea de energie consumata si ca ar fi fizic imposibil sa poti consuma atata energie electrica in intervalul de timp mentionat. Evident tot operatorul lor sau mai bine spus subcontractorul pentru serviciul de citire de regularizare a facut eroarea, dar efectiv nu am avut cu cine discuta. Am facut cereri si plangeri peste plangeri, dar m-am izbit de un zid de indolenta si incompetenta cum rar mi-a fost dat sa vad. Intre timp facturile si avizele de debransare au curs timp de vreo 4 luni de zile... Dupa acest timp, am reusit sa inchei istoria si am incheiat si contractul, trecand la un competitor concurent, care furnizeaza si alte servicii (Da, exista posibilitatea asta inca din 2016)... Mult mai simplu si mai usor de gestionat un singur furnizor ... n-o fi nici asta perfect, dar macar ai cu cine sa discuti si sunt mult mai reactivi pe partea asta. Probabil fiind si la inceput, aveau/au tot interesul sa atraga cat mai multi clienti. Editat Februarie 1, 2021 de globaldj Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 1, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Eu as vrea sa schimb gazele... Sint la Premier Energy acum, si am calculat ca daca ma mut la Enel, scutesc 5 mil. lei pe an. Dar dupa ce am auzit de la voi, parca nu mai imi vine sa ma mut la ei. Am zis si eu ca daca sint mari or fi mai seriosi... Dar se pare ca o data cu marirea vine si aroganta si indiferenta. Pai si atunci ce sa fac ? Care o fi mai de treaba... ? Ma reintorc la Restart Energy ? Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Nu am curent de pe la 16.30 si am primit notificare ca nu va fi pana la 24. In prima notificare a spus ca nu va fi pana la 20.30. Editat Februarie 4, 2021 de daniels Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Probabil s-a liberalizate atât de mult piața de energie că a început să scape pe undeva pe la izolatori. La mine să vezi ce "frumos" făcea rețeaua duminică, am reușit să filmez multimetrul in timpul măsurătorii. Nu îmi amintesc dacă am mai pățit așa ceva vreodată, adică fluctuații de s-a restarta și sursa de la laborator iar în UPS au cântat releele 30-45 minute. Editat Februarie 4, 2021 de Stefan Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 au dat-o pe la 22 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Buna Intrebarea este spre cine ne indreptam. Se pare ca nici un furnizor nu este corect. Azi(scuze ieri) am primit prin posta contractul pentru serviciul universal de la Electrica furnizare. A ajuns la gunoi bineanteles.Inca oscilez intre DiGi,Electrica furnizare si Engie. Cu avariile indiferent cu cine ai contract e acelasi lucru. Eu am patit-o la fel cu colegul daniels iarna trecuta.Am ramas cam 10 ore fara energie electrica. Cam 2 sau 3 grade cu minus afara.De dimineata pana dupa ora 17 sa racit in casa ca naiba,am centrala pe gaz. Asa ca o investitie urgenta a fost un generator. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Pai către cine să te îndrepți? În România nu am învățat, de fiecare dată când trebuie să alegem, că răul cel mai mic e singura opțiune? Alege la cine crezi că îți aduce un mini avantaj că oricum prețurile o să se mai "liberalizeze" după ce fraierii de clienți fac alegerile, vezi poate dacă alegi furnizor comun cu ăla de gaze poți face plata in același timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate