Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare gravator laser.

unomoarecare

Postări Recomandate

Domnilor.
Stie cineva cu se poate modifica un gravator(masina de gravat)laser.Am un grvator de prin anii 2006-2008,ce functioneza cu drivere pentru win XP si placa de comanda este PCI
se monteaza intr-un calculator si cu stick USB drept cheie de siguranta,HELP!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• unomoarecare

6

• validae

2

• victor_andrey

1

• cimitavita

1

Doar pe forumul lui Harry Potter puteţi afla ceva util, cu datele pe care le-aţi dat....că noi nu le avem cu ghicitul în glob.Ce model exact de maşină de gravat e ? Poze cu el.

Ce modificare anume doriţi ?

Link spre comentariu

Daca are placa PCI, cheia USB si softul pentru masina, ar trebui sa caute un calculator cu placa de baza aparuta prin 2015 care are si sloturi PCI si pe care se poate instala Windows 10.

Alta solutie ar fi sa renunte la placa PCI, si sa ia un calculator nou cu MACH3, drivere motoare (daca driverele vechi nu sunt compatibile) si softuri noi, pe care sa le adapteze la masina de gravat

Link spre comentariu
Acum 13 ore, cimitavita a spus:

Daca are placa PCI, cheia USB si softul pentru masina, ar trebui sa caute un calculator cu placa de baza aparuta prin 2015 care are si sloturi PCI si pe care se poate instala Windows 10.

Alta solutie ar fi sa renunte la placa PCI, si sa ia un calculator nou cu MACH3, drivere motoare (daca driverele vechi nu sunt compatibile) si softuri noi, pe care sa le adapteze la masina de gravat

CUM ? asta e intrebarea .....(sunt HABARNIST)

Editat de validae
litere
Link spre comentariu

Păi atunci când nu aveţi habar, cel mai bine e să căutaţi pe cineva care cunoaşte şi vă poate ajuta la faţa locului.Pentru asta voi muta topicul la Servicii.

Link spre comentariu
3 hours ago, validae said:

Păi atunci când nu aveţi habar, cel mai bine e să căutaţi pe cineva care cunoaşte şi vă poate ajuta la faţa locului.Pentru asta voi muta topicul la Servicii.

MULTUMESC.Un controler nou,drivere noi ptr win7 sau 10ceva ,nici eu nu stiu.

Link spre comentariu
6 hours ago, unomoarecare said:

CUM ? asta e intrebarea .....(sunt HABARNIST)

Doar la producator,din alta parte nu stiu de unde sa iau un set de drivere ptr win7 sau 10

Link spre comentariu
1 hour ago, victor_andrey said:

posibil sa te ajut.....necesita o vizita la fata locului un nr tel si vb.

o adresa d

1 hour ago, victor_andrey said:

posibil sa te ajut.....necesita o vizita la fata locului un nr tel si vb.

e mail sau f-book pentru contact .Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări