poplex22 Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 va salut, am o intrebare la dvs. daca puteti sa-mi spuneti tipul de driver de pe placa este MP337(2)(8) pt ca nu se mai vede fiind carbonizata capsula, am gasit pe net manualul service dar nu are nici-o schema poate dvs. aveti o schema in acest sens, va multumesc Link spre comentariu
lucadorin Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 1 oră în urmă, poplex22 a spus: va salut, am o intrebare la dvs. daca puteti sa-mi spuneti tipul de driver de pe placa este MP337(2)(8) pt ca nu se mai vede fiind carbonizata capsula, am gasit pe net manualul service dar nu are nici-o schema poate dvs. aveti o schema in acest sens, va multumesc 1 oră în urmă, poplex22 a spus: va salut, am o intrebare la dvs. daca puteti sa-mi spuneti tipul de driver de pe placa este MP337(2)(8) pt ca nu se mai vede fiind carbonizata capsula, am gasit pe net manualul service dar nu are nici-o schema poate dvs. aveti o schema in acest sens, va multumesc LM3378E Link spre comentariu
lucadorin Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 (editat) Acum 45 minute, lucadorin a spus: Scuze,MP3378E Editat Ianuarie 13, 2021 de lucadorin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum