sdx Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Caut o persoana care sa ridice din zona Drumul Taberei cateva PCB-uri, sa le ambaleze corespunzator ,si sa le trimita prin curier. Platesc. Detalii prin PM. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Intreb si eu: nu e mai simplu sa faci o comanda la fancurier sa vina sa le ia de la persoana din dr. taberei ? ti le poate pune in ceva pliante de lidl sau kaufland lipite bine cu scotch si apoi cei de la fancurier au niste pungi de plastic standard in care se pot baga atunci cand le ridica. Link spre comentariu
sdx Postat Ianuarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Daca era posibil as fi procedat asa. Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 17, 2021 Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 eu stau prin dr taberei Link spre comentariu
sdx Postat Ianuarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 Aveti PM. Link spre comentariu
sdx Postat Ianuarie 22, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Inca mai caut... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Maine se pot ridica? Am zi libera si pot sa dau o fuga sa le iau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum