Murariu Constatin Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Buna seara!As vrea să-mi cumpăr 2 boxe jbl jrx225.Am o incinta in jur la vreo 60 de metri pătrați.Sau orice imi recomandati. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 (editat) Acelea sunt boxe pt afară. Chefuri, petreceri....unde calitatea nu prea contează. Pt 60mp ar ajunge dar va fi tare pt cei din față și mai încet pt cei din spate. Depimde la ce le folosești: discotecă, conferință... Editat Ianuarie 13, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Murariu Constatin Postat Ianuarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Acum 11 ore, barbulescuorlando a spus: Acelea sunt boxe pt afară. Chefuri, petreceri....unde calitatea nu prea contează. Pt 60mp ar ajunge dar va fi tare pt cei din față și mai încet pt cei din spate. Depimde la ce le folosești: discotecă, conferință... Eu vreau pentru mine.cand fac vreun chef să am la ce ascult.ce îmi recomanzi? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 14, 2021 Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 daca vrei pt chefuri sunt suficiente. Dacă vrei fidelitate, pt sufragerie, acasă costă totul. De la sursa de redare, amplificatorul , boxele Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 14, 2021 Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 (editat) Sunt bune , daca ai suma respectiva ( 1920 lei -atentie este per buc...), cumpara.Mai trebuie si un amp aferent ,....si potent. Boxa pasiva JRX225 produsa de JBL, face parte dintr-o serie de boxe pasive puternice care livreaza pana la 2000W la o impedanta de 4Ohmi cu ajutorul unui difuzor de 15" si un driver de 1". Sunt ideale pentru aplicatii full range in spatii inchise sau deschise ca sistem PA. Boxele JBL JRX225 pot fi folosite in pub-uri, restaurante pentru redarea vocii in concerte sau in conferinte. Nu trebuie decat sa o conectezi la un amplificator si sa apesi PLAY! Design "pseudo 3 cai" ofera un boost al basului, lucru pentru care e facut sistemul pe doua cai cu un difuzor mare pe 15", fara a sacrifica performanta in zona importanta de medii. Woofer-ul de sus ofera frecvente medii si bass, in timp ce woofer-ul de jos se concentreaza doar pe bass. Acest set-up imbunatateste foarte mult mediile, calitatea sunetului si acoperirea. Capacitori de inalta tensiune si inductori cu nuclee masive activeaza reteaua de crossover pentru a face fata multor wati fara nici o problema. SonicGuard™ protejeaza driverul pentru inalte de supra sarcina fara sa interupa performanta. Specificatii tehnice: boxa pasiva, 2 cai Difuzoare de 15" si driver de 1" Putere (max) / impedanta: 2000 W / 4 Ohmi Banda de frecvente: 36 Hz - 19 kHz Sensibilitate: 100 dB SPL maxim: 133 dB Dispersie (O x V): 90 x 50 grade Frecventa crossover: 2 kHz. Conectori: speakon, jack 6.3 mm Dimensiuni (I x L x A): 1092 x 464 x 426 mm Editat Ianuarie 14, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Murariu Constatin Postat Ianuarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 Bugetul meu este cam 6000 roni deci nu ar fi problemă dacă îmi puteți recomandă ceva mai bun.multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
arcgotic Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Cred ca cele cu waveguide mare sunt bune pentru indoor, pentru control medii - inalte, reflexii putine. Ceva gen https://www.thomann.de/ro/yamaha_dxr15_mkii_bundle.htm sau mai ieftine https://www.thomann.de/ro/ev_zlx_15p.htm Pretul e pe bucata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum