Costica Tv Postat Ianuarie 14, 2021 Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 3 hours ago, legionaru said: Am incercat 4 de zero cum au toate tv-urile din fabrica, 1234 cea mai simpla pe care o baga oricine, precum toate combinațiile de 4 identice.... Alt eeprom nu mai are, și eu m-am gândit la procesor, că alta varianta nu mai poate fi.... Și ar mai fi o problema: posturile cum au fost memorate, așa sunt și după rescrierea memoriei... Au fost memorate pe akta iar acum e Digi de aceea necesita actualizare.... Ultima solutie, intreaba clientul daca mai are manualul de utilizare al tv-ului, acolo trebuie sa spuna sigur 100% care este parola "master" de resetare ! Manualul user al acestui tv e de negasit pe net, daca clientul a cumparat tv-ul din magazin, trebuie sa aiba si manualul....... Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Concluzie finală: va fi folosit ca monitor pentru camere de supraveghere.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 18 ore, Costica Tv a spus: Daca nu merge trebuie sa trimiti un mesaj pe site-ul oficial VONINO si iti trimite ei pe mail parola "master" Ati incercat ? Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Nu, o să-i spun clientului sa o facă, e destul de dezghețat! Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Am făcut cerere la VONINO, și a rămas să mă contacteze.... Va țin la curent cu rezultatul! Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 Astăzi am verificat mail-urile si...surpriza: mesaj de la VONINO!!! Bucurie de scurta durata, deoarece au spus că nu pot da codul... A fost deja instalat că monitor pentru camere de supraveghere. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 O firma de kkt. Cum sa nu dai un amarat de cod? Ce mesaj le as fi dat inapoi... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 1-- acest model de Vonino este o nenorocire de led tv ...zici ca a fost facut pt CIA/FBI , nu altceva ...daca vrei sa faci autotuning cere parola , daca vrei sa faci cautare manuala cere parola , daca vrei sa editezi programele cere parola , daca vrei sa faci reset cere parola ...si tot asa ...de minim 6 ori mi s-a cerut parola in menu-ul general al utilizatorului ...cum parola nu o detine actualul proprietar , m-am apucat de nebun si am pierdut ore intregi bagind 1200 de coduri ...am tras nadejde ca vechiul proprietar a introdus si el o parola omeneasca... degeaba , cooperativa Munca in Zadar a scris pe mine ! restul de 8800 de coduri sa le bage altcineva ......ca eu m-am saturat ca de mere paduretze de asa ceva ... magareatza a cazut pe capul baiatului proprietarului , care va avea cu ce sa-si distruga nervii timp de citeva zile ... 2-- in afara de asta ...cika firma mama ar fi americana , dar telecomanda originala este furata ca design si ca aranjare a tastelor de la Philips ......calitatea telecomenzii au preluat-o si pe asta tot de la Philips ---adica foarte slaba --- clientul venind cu 18 taste defecte la originala ... 3-- codul m4u din tabelul GBS este complet gresit ...alte ore de munca pt gasirea telecomenzii corecte ... Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 (editat) La 06.08.2022 la 13:19, misuraelectronic a spus: 1-- acest model de Vonino este o nenorocire de led tv ...zici ca a fost facut pt CIA/FBI , nu altceva ...daca vrei sa faci autotuning cere parola , daca vrei sa faci cautare manuala cere parola , daca vrei sa editezi programele cere parola , daca vrei sa faci reset cere parola ...si tot asa ...de minim 6 ori mi s-a cerut parola in menu-ul general al utilizatorului ...cum parola nu o detine actualul proprietar , m-am apucat de nebun si am pierdut ore intregi bagind 1200 de coduri ...am tras nadejde ca vechiul proprietar a introdus si el o parola omeneasca... degeaba , cooperativa Munca in Zadar a scris pe mine ! restul de 8800 de coduri sa le bage altcineva ......ca eu m-am saturat ca de mere paduretze de asa ceva ... magareatza a cazut pe capul baiatului proprietarului , care va avea cu ce sa-si distruga nervii timp de citeva zile ... 2-- in afara de asta ...cika firma mama ar fi americana , dar telecomanda originala este furata ca design si ca aranjare a tastelor de la Philips ......calitatea telecomenzii au preluat-o si pe asta tot de la Philips ---adica foarte slaba --- clientul venind cu 18 taste defecte la originala ... 3-- codul m4u din tabelul GBS este complet gresit ...alte ore de munca pt gasirea telecomenzii corecte ... Daca mai esti in posesia tv-ului, se poate rezolva ieftin pentru tine. Editat August 10, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Nu te supara ca iti spun , dar Pune mina si trage-l un pik de urechiuse pe tov. Lucica ...l-am sunat cu o zi inainte si i-am prezentat absolut toate aspectele problemei ...gindindu-ma eu ca o sa ia legatura cu tine , ca doar de-aia sinteti prieteni ...a zis sa-l las pina a doua zi , ca sa analizeze problema ... A doua zi l-a sunat direct clientul ...si El a zis ca are altceva de facut , ca este ocupat ...si ca nu are timp de asa ceva , ca e mult de munca ... Asa ca ...sorry ! I-am facut clientului telecomanda ,am inceput eu procedura de cautare a parolei corecte ...am bagat 1200 de coduri ...si dupa aceea mi-am bagat picioarele , pt ca n-am gasit nimik ... A venit clientul impreuna cu baiatul lui ...si in urma refuzului lui Lucica , am reusit sa-l conving pe baiat sa termine ce-am inceput eu ...adica sa bage El restul de 8800 coduri ramase ... Televizorul l-au luat ,nu Mai este la mine ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 Nu am idee ce a mai facut proprietarul , pt ca eu i-am returnat tv-ul simbata sau duminica trecuta ...exista posibilitatea ca toata agitatia noastra sa fie complet tardiva , pt ca au trecut deja 5 sau 6 zile ...timp in care baiatul proprietarului este posibil sa fi gasit deja parola corecta , formind succesiv citeva mii de posibilitati ...incerc miine sa ii dau un tf si sa aflu daca a gasit parola , sau nu ...? Daca imi zice ca nu a gasit-o inca , o sa incerc sa il conving sa mai vina inca o data cu aparatul la mine si sa-i aplic STILUL SMULS , adica ceea ce a postat cu atita marinimie tov Costica mai sus ... Daca iese ...bine , iar daca nu iese ... atunci noroc bun ! Inapoi la colhoz , adica la munca de introducere de coduri , pina la maximul posibil de 8800 de variante ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Deci , sa continuam calvarul .... am luat legatura cu proprietarul pina in sf Maria , ca sa vad starea tv-ului ...zice , a bagat baiatul ceva coduri , insa nu a rezolvat nimik ...zic ...bine , vii dupa sarbatoare cu tv-ul la mine , pt ca am un pont si incerc sa te ajut ... alaltaieri mi-a adus tv-ul si mi l-a lasat , ca se grabea omul ... ma apuc frumos de el ...procedez intocmai cum a zis tov Costica tv ... intru in SERVICE MENU ...pina aici totul ok ... apare un sub-menu cu 14 linii ...le-am luat pe toate la bani marunti ...tzeapa , pt ca optiunea PASSWORD nu exista ... pe noi ne intereseaza linia 0 ...adica SHIPPING INIT ....apas cruce dreapta , apas ok ...ies cu EXIT ... re-start din nou ...tzeapa ...parola este bine-merci la locul ei ... in fine ...mai bag o fisa , mai trag o data ...dupa multe incercari , am descoperit ca nu se poate anula parola de nici un fel , daca nu o stii pe cea originala ...insa SE POATE FACE UN BY-PASS NUMAI PT CANALELE DIGITALE ... IAR DURATA APASARII PE TASTA CRUCE DREAPTA ESTE DIRECT PROPORTIONALA CU NR DE PROGRAME GASITE LA FINAL ...la inceput , nestiind asta , eu am tinut doar o fractiune de secunde , cit a durat 1 apasare ... rezulta nema posturi ....la a 2 a fisa bagata , am tinut cam 5 secunde ...si am gasit cam 18 posturi digitale cu imagine si sunet ok ... la a 3 a fisa bagata , am tinut mina pe tasta pina s-a stins tv-ul ...BINGO ...au aparut 61 de posturi tv digitale cu sunet si imagine ok ...dintre care si 3 HD ... in afara de asta , alta ciudatenie a celor de la Vonino .... la linia 13 se afla selectia surselor .... la orice firma normala din lumea asta este valabila LOGICA POZITIVA ...adica sursele ENABLE sint vizibile de catre utilizatorul tv-ului iar cele DIZABLE nu sint vizibile ... acum vine Perversa de pe Tg Ocna ... ei bine , nu ...la Vonino este pe dos , adica e valabila LOGICA NEGATIVA ...adica sursele ENABLE sint invizibile pt utilizatorul final , iar cele DIZABLE sint vizibile ... daca se executa doar prima parte a procedurii de mai sus ...o sa aveti 3 av-uri mari si late la final ,,, daca dati DIZABLE la tot de la linia 13 ...apai o sa aveti o bucurie de 9 av-uri , adica maxim ... ... am cautat in toate revistele DEPANATORUL pe care le am eu ...adica nr 1...max nr46 le-am cumparat --- bine , sincer , cautare full de la 25 incolo , pt ca tv-ul e din 2018 si nu avea cum sa fie rezolvarea intr-un numar asa de vechi ...evident nu am gasit nimik ... trebuie sa recunosc aici ca meritul muncii mai grele nu este al meu , ci al dlui COSTICA TV , care a cautat modul de intrare in SERVICE Menu ...pentru aceasta ii multumesc ... daca doreste , poate sa revendice una dintre cele 2 sticle de Santal de fructe rosii DE 1,5L pe care le-am primit pt REZOLVAREA --- adica pt deblocarea partiala --- a acestui led TV ... ... repet ...la finalul finalului acestei tragI-comedii , avem asa ... ANALOGIC TV nema ...DIGITAL TV ok ...PASSWORD exact ca si inainte ...COAFURA REZISTA ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum