Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VONINO le2468z cere parola pentru instalare

legionaru

Postări Recomandate

3 hours ago, legionaru said:

Am incercat 4 de zero cum au toate tv-urile din fabrica, 1234 cea mai simpla pe care o baga oricine, precum toate combinațiile de 4 identice....

Alt eeprom nu mai are, și eu m-am gândit la procesor, că alta varianta nu mai poate fi....

Și ar mai fi o problema: posturile cum au fost memorate, așa sunt și după rescrierea memoriei...

Au fost memorate pe akta iar acum e Digi de aceea necesita actualizare....

Ultima solutie, intreaba clientul daca mai are manualul de utilizare al tv-ului, acolo trebuie sa spuna sigur 100% care este parola "master" de resetare !

Manualul user al acestui tv e de negasit pe net, daca clientul a cumparat tv-ul din magazin, trebuie sa aiba si manualul.......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

12

• Florinel TV

5

• misuraelectronic

4

• Costica Tv

4

• 2 săptămâni mai târziu...

Astăzi am verificat mail-urile si...surpriza: mesaj de la VONINO!!!

Bucurie de scurta durata, deoarece au spus că nu pot da codul...

A fost deja instalat că monitor pentru camere de supraveghere.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

1-- acest  model  de  Vonino  este  o  nenorocire  de  led tv ...zici  ca  a  fost  facut  pt  CIA/FBI  , nu altceva ...daca  vrei  sa  faci  autotuning  cere  parola ,  daca  vrei  sa  faci  cautare  manuala  cere  parola ,  daca  vrei sa  editezi  programele  cere  parola ,  daca  vrei  sa  faci  reset  cere  parola  ...si  tot  asa ...de  minim  6  ori  mi  s-a  cerut  parola  in  menu-ul  general  al utilizatorului ...cum  parola  nu  o  detine  actualul  proprietar , m-am  apucat  de  nebun  si   am  pierdut  ore  intregi  bagind  1200  de  coduri  ...am  tras  nadejde  ca   vechiul  proprietar  a  introdus  si  el  o  parola  omeneasca... degeaba ,  cooperativa  Munca  in  Zadar  a  scris  pe  mine  !   restul  de 8800  de  coduri  sa  le  bage  altcineva ...:rade:...ca  eu  m-am  saturat  ca  de  mere  paduretze  de  asa  ceva  ... magareatza  a  cazut  pe  capul  baiatului  proprietarului  ,  care  va  avea  cu  ce  sa-si  distruga  nervii  timp  de  citeva  zile ...

2-- in  afara  de  asta ...cika  firma  mama  ar  fi  americana  ,  dar  telecomanda  originala  este  furata  ca  design  si  ca  aranjare  a  tastelor  de  la  Philips ...:wretre...calitatea  telecomenzii  au  preluat-o  si  pe  asta  tot  de  la  Philips ---adica  foarte  slaba --- clientul  venind  cu  18  taste  defecte  la  originala  ...

3--  codul m4u  din  tabelul  GBS  este  complet  gresit ...alte  ore  de  munca  pt  gasirea  telecomenzii  corecte  ...

Link spre comentariu
La 06.08.2022 la 13:19, misuraelectronic a spus:

1-- acest  model  de  Vonino  este  o  nenorocire  de  led tv ...zici  ca  a  fost  facut  pt  CIA/FBI  , nu altceva ...daca  vrei  sa  faci  autotuning  cere  parola ,  daca  vrei  sa  faci  cautare  manuala  cere  parola ,  daca  vrei sa  editezi  programele  cere  parola ,  daca  vrei  sa  faci  reset  cere  parola  ...si  tot  asa ...de  minim  6  ori  mi  s-a  cerut  parola  in  menu-ul  general  al utilizatorului ...cum  parola  nu  o  detine  actualul  proprietar , m-am  apucat  de  nebun  si   am  pierdut  ore  intregi  bagind  1200  de  coduri  ...am  tras  nadejde  ca   vechiul  proprietar  a  introdus  si  el  o  parola  omeneasca... degeaba ,  cooperativa  Munca  in  Zadar  a  scris  pe  mine  !   restul  de 8800  de  coduri  sa  le  bage  altcineva ...:rade:...ca  eu  m-am  saturat  ca  de  mere  paduretze  de  asa  ceva  ... magareatza  a  cazut  pe  capul  baiatului  proprietarului  ,  care  va  avea  cu  ce  sa-si  distruga  nervii  timp  de  citeva  zile ...

2-- in  afara  de  asta ...cika  firma  mama  ar  fi  americana  ,  dar  telecomanda  originala  este  furata  ca  design  si  ca  aranjare  a  tastelor  de  la  Philips ...:wretre...calitatea  telecomenzii  au  preluat-o  si  pe  asta  tot  de  la  Philips ---adica  foarte  slaba --- clientul  venind  cu  18  taste  defecte  la  originala  ...

3--  codul m4u  din  tabelul  GBS  este  complet  gresit ...alte  ore  de  munca  pt  gasirea  telecomenzii  corecte  ...

Daca mai esti in posesia tv-ului, se poate rezolva ieftin pentru tine.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Nu te supara ca iti spun , dar Pune mina si trage-l un pik de urechiuse pe tov. Lucica ...l-am sunat cu o zi inainte si i-am prezentat absolut toate aspectele problemei ...gindindu-ma eu ca o sa ia legatura cu tine , ca doar de-aia sinteti prieteni ...a zis sa-l las pina a doua zi , ca sa analizeze problema ...

A doua zi l-a sunat direct clientul ...si El a zis ca are altceva de facut , ca este ocupat ...si ca nu are timp de asa ceva , ca e mult de munca ...

Asa ca ...sorry ! I-am facut clientului telecomanda ,am inceput eu procedura de cautare a parolei corecte ...am bagat 1200 de coduri ...si dupa aceea mi-am bagat picioarele , pt ca n-am gasit nimik ...

A venit clientul impreuna cu baiatul lui ...si in urma refuzului lui Lucica , am reusit sa-l conving pe baiat sa termine ce-am inceput eu ...adica sa bage El restul de 8800 coduri ramase ...

Televizorul l-au luat ,nu Mai este la mine ...

Link spre comentariu

Nu  am  idee  ce  a  mai  facut  proprietarul  , pt  ca  eu  i-am  returnat  tv-ul  simbata  sau  duminica  trecuta ...exista  posibilitatea  ca  toata  agitatia  noastra  sa  fie  complet  tardiva , pt  ca  au  trecut  deja  5  sau  6  zile  ...timp  in  care  baiatul  proprietarului   este  posibil  sa  fi  gasit  deja  parola  corecta ,  formind  succesiv  citeva  mii  de   posibilitati  ...incerc  miine  sa  ii  dau  un  tf  si  sa  aflu  daca  a  gasit  parola  , sau  nu  ...?

Daca  imi  zice  ca  nu  a  gasit-o  inca ,  o  sa  incerc  sa  il  conving  sa  mai  vina  inca  o  data  cu  aparatul  la  mine  si  sa-i  aplic  STILUL  SMULS , adica  ceea  ce  a  postat  cu  atita  marinimie  tov  Costica  mai  sus ...

Daca  iese ...bine , iar  daca  nu  iese  ... atunci  noroc bun  !  Inapoi  la  colhoz ,  adica  la  munca  de  introducere  de  coduri , pina  la  maximul  posibil  de  8800  de  variante ...:91

Link spre comentariu

Deci , sa  continuam  calvarul .... am  luat  legatura  cu  proprietarul  pina  in  sf Maria , ca  sa  vad  starea  tv-ului  ...zice , a  bagat  baiatul  ceva  coduri  , insa  nu  a  rezolvat  nimik ...zic ...bine , vii  dupa sarbatoare  cu  tv-ul  la  mine  , pt  ca  am  un  pont  si  incerc  sa  te  ajut ...

alaltaieri  mi-a  adus  tv-ul  si  mi  l-a  lasat  , ca  se  grabea  omul ...

ma  apuc  frumos  de  el ...procedez  intocmai  cum  a  zis  tov Costica tv ... intru  in  SERVICE MENU   ...pina  aici  totul  ok ... apare  un  sub-menu  cu  14 linii  ...le-am  luat  pe  toate  la  bani  marunti ...tzeapa , pt  ca  optiunea  PASSWORD  nu  exista ...

pe  noi  ne  intereseaza  linia 0  ...adica  SHIPPING INIT ....apas  cruce dreapta , apas ok  ...ies  cu  EXIT ... re-start din  nou ...tzeapa ...parola  este  bine-merci  la  locul  ei ...

in  fine ...mai  bag  o  fisa , mai  trag  o  data ...dupa  multe   incercari ,  am  descoperit  ca  nu  se  poate  anula  parola  de  nici  un  fel , daca  nu  o  stii  pe  cea  originala  ...insa   SE  POATE  FACE  UN  BY-PASS  NUMAI  PT  CANALELE DIGITALE ... IAR  DURATA  APASARII  PE  TASTA  CRUCE  DREAPTA  ESTE  DIRECT  PROPORTIONALA  CU  NR  DE  PROGRAME  GASITE  LA  FINAL ...la  inceput , nestiind  asta , eu  am  tinut  doar  o  fractiune  de  secunde  , cit  a  durat  1 apasare  ... rezulta nema  posturi ....la  a 2 a  fisa  bagata ,  am  tinut  cam  5  secunde ...si  am  gasit  cam  18  posturi  digitale  cu  imagine  si  sunet  ok  ... la  a 3 a  fisa  bagata , am  tinut  mina  pe  tasta  pina  s-a  stins  tv-ul ...BINGO ...au  aparut  61  de  posturi  tv  digitale  cu  sunet  si  imagine  ok ...dintre  care  si  3 HD ...

in  afara  de  asta ,  alta  ciudatenie  a  celor  de  la  Vonino .... la  linia  13  se  afla  selectia  surselor .... la  orice  firma  normala  din  lumea  asta  este  valabila  LOGICA  POZITIVA ...adica  sursele  ENABLE   sint  vizibile  de catre  utilizatorul  tv-ului   iar  cele  DIZABLE   nu  sint  vizibile  ...

acum  vine  Perversa  de  pe  Tg Ocna ... ei  bine , nu ...la  Vonino  este  pe  dos , adica  e  valabila  LOGICA  NEGATIVA ...adica  sursele  ENABLE  sint  invizibile  pt utilizatorul  final ,  iar  cele  DIZABLE  sint  vizibile ...:scarpin

daca  se  executa  doar  prima  parte  a  procedurii  de  mai  sus ...o  sa  aveti  3  av-uri  mari  si  late  la  final ,,,

daca  dati  DIZABLE  la  tot  de  la  linia 13 ...apai  o  sa  aveti  o  bucurie  de  9  av-uri , adica  maxim ...

...

am  cautat  in  toate  revistele  DEPANATORUL pe  care  le  am  eu  ...adica  nr 1...max nr46 le-am  cumparat  --- bine , sincer , cautare full   de  la  25  incolo , pt  ca  tv-ul  e  din  2018  si  nu  avea  cum  sa  fie  rezolvarea  intr-un  numar  asa  de  vechi ...evident  nu  am  gasit  nimik ...

trebuie  sa  recunosc  aici  ca  meritul  muncii  mai  grele  nu  este  al  meu , ci  al  dlui  COSTICA  TV  ,  care  a  cautat  modul  de  intrare  in  SERVICE  Menu  ...pentru  aceasta  ii  multumesc ...

daca  doreste  , poate  sa  revendice  una  dintre  cele  2  sticle  de  Santal  de  fructe  rosii  DE 1,5L  pe  care  le-am  primit  pt  REZOLVAREA  --- adica  pt  deblocarea  partiala  --- a  acestui  led TV ...

...

repet ...la  finalul  finalului  acestei  tragI-comedii  ,   avem  asa  ... ANALOGIC TV  nema ...DIGITAL TV  ok ...PASSWORD exact  ca  si  inainte ...COAFURA  REZISTA ...:rzb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări