Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Panasonic LCD model-TX-L26X10B

ferentdaniel1

Postări Recomandate

Acest tv este adus din afara tarii si nu se sincronizeaza cu norma noastra de sunet.Are imagine buna pentru vechimea lui,face functiile de baza din telecomanda,dar in meniu setari sunet nu gasesc schimbare norma sunet.Va rog un raspuns daca mai merita chinul macar pentru satisfactia mea,si daca este o metoda de rezolvare.Toate cele bune din partea mea.:dsgfds

Editat de ferentdaniel1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ferentdaniel1

3

• ionel sm

2

• profimex

1

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

Pare făcut pentru anglia clar.nu cumva are în meniu undeva ceva de genul sc1 sau sc2. Dacă da schimbă .în cazul în care nu are așa ceva trebuie văzut în soft sau după cod placa main dacă poate funcționa pe standard europa.

Link spre comentariu

Incercati sa intrati in service si vedeti ce pueti schimba pe acolo.Daca doriti manualul service vi-l pot da.Secventa intrare service In timp ce apasati butonul  -v de pe unitatea tv apasati pe telecomanda butonul control de 3ori in 2 secunde.  Pentru iesire apasati butonul iesire de pe telecomanda.

Editat de ionel sm
Link spre comentariu
Acum 42 minute, ferentdaniel1 a spus:

Acest tv este adus din afara tarii si nu se sincronizeaza cu norma noastra de sunet.Are imagine buna pentru vechimea lui,face functiile de baza din telecomanda,dar in meniu setari sunet nu gasesc schimbare norma sunet.Va rog un raspuns daca mai merita chinul macar pentru satisfactia mea,si daca este o metoda de rezolvare.Toate cele bune din partea mea.:dsgfds

este model fabricatie uk nu o sa mearga norma de sunet la noi doar folosit pe hdmi sau scart

Link spre comentariu

In situatia asta puteti sa-l donati la o ruda in provincie care foloseste televiziune prin satelit.  Daca doriti va uitati pe manual si vedeti daca puteti face ceva .

Editat de ionel sm
Link spre comentariu

Va multumesc sincer la toti colegii pentru ajutorul si sfaturile date,si am si inteles implicatia mea fata de tv... Nu pot sal donez la tara,nu este tveul meu,cu drag pentru d-tra.

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Florinel TV a spus:

Atunci spunei clientului sa isi ia antena satelit si atunci va merge tv ul 100% si sa scoata cablu 

Florinel stiu sigur ca este adus in tara pe profit,este vecin de bloc cu mine si stiu ce aparate foloseste.Sal foloseasca pe post de monitor sau ce o vrea,multumesc oricum.:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări