Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai saiu cp 185L , procesor tda 9361PS N3 3 1715

damian_sandel68

Postări Recomandate

... dati afara blocul acela de butoane si pe placa mai sunt niste rezistente pe care ar trebui sa le verificati. As vrea sa  vad ca ati schimbat acel buton si dupa aceia mai vedem,...treaba cu dump-ul nu influienteaza doar o comanda si oricum ar fi, daca ati pus dump-ul de la mine, trebuie sa fie ok !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• damian_sandel68

12

• Florinel TV

7

• cornel1962

7

• sorinpavel

3

Aici te crede doar cine nu stie ceva despre acest defect, eu astfel de defect des intalnit de multi colegi de pe acest forum si sunt sigur 100% ca nu este cum spui tu , deci nu mai spune prostii si vorbi aiuria, ca nu te mai baga nimeni in seama :wretre pe viitor daca vrei ajutor nu vei mai primi doarin veci

Link spre comentariu

Prietene, eu am spus ce am rezolvat, tu crezi ce vrei! Nu stiu daca am ceva de invatat de la tine dupa modul cum te exprimi! Ce crezi tu, tine pentru tine! Tineo tot asa!  Sa ai spor in toate!

Topic inchis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări