bubusmecherul Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 echivalent pentru cs8508e este o boxa cu doua difuzoare Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 merge tda2822m cs8508e este intergrat audio Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Pune originalul ca se gaseste , vezi ca nu s-a ars degeaba .. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 sant doua bucati dar serios am cautat dar nu gasesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 https://www.google.com/search?q=cs8508e&lr=lang_ro&client=firefox-b-d&tbs=lr:lang_1ro&ei=3Jz9X7iqMezJrgTb-q-ACQ&start=0&sa=N&ved=2ahUKEwi4iKGWuZbuAhXspIsKHVv9C5A4ChDy0wN6BAgEED4&biw=1024&bih=626 Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 (editat) Nu te-ai obosit sa cauti ,deaia nu gasesti.Superelectronic2000 4ron bucata.....si ar mai fi. Editat Ianuarie 12, 2021 de validae Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 (editat) Puteti pune numele intreg, nu vad de ce ar fi o problema, nu s-ar face reclama voit ci doar o sugestie unde poate fi gasit. Bubule nu merge 2822M, ala e cu totul alta mancare de peste. Pune originalul asa cum ti s-a zis, uite-l: http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=115806 PS: Am impresia ca OP a citit discutia de la topicul precedent cu echivalent ( D-zeu stie al catelea ), ca n-a mai venit cu o singura postare seaca, a mai dat si ceva detalii, e drept ca n-a stiu sa caute ( ca superelectronic e primul rezultat la cautare ), dar na... Editat Ianuarie 12, 2021 de Marian Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 (editat) Bubule, serios mă gândesc să îţi blochez contul definitiv.....fiindcă nu pot să-mi imaginez că cineva poate fi atât de încuiat la minte. Încearcă să scrii pe Google doar atât : CS8508E şi citeşte tot ce apare pe pagina de răspuns la căutare.Apoi să nu-mi spui că ,,nu ai găsit nimic,. că asta înseamnă altceva... Al patrulea rezultat al căutării dă adresa magazinului indicat de colegi mai sus. De scriai CS8508 preţ, apărea magazinul cu pricina din prima, cum bine spunea Marian....Dacă iau la întâmplare orice om de pe stradă, în cinci minute învaţă să caute pe Google o componentă oarecare, iar tu de ani buni tot întrebi lucruri pe care ar trebui să le visezi deja... Echivalente directe (pin la pin) nu au prea multe integrate, dar poţi înlocui un integrat audio greu de găsit (nu e cazul aici) cu orice alt integrat cu parametri asemănători, doar trăgînd fire între pini şi găurile de pe cablaj ale vechiului integrat.Dar asta ar însemna să înţelegi rolul fiecărui pin, iar asta sigur te depăşeşte...deci cumpără integratul original şi caută motivul defectării, altfel se vor arde iar.De obicei condensatorii electrolitici cauzează asta.. Editat Ianuarie 12, 2021 de validae Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 recent am luat 10buc. cs8508e si cs8509e , de la Superelectronic ! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 asa este,dom validae Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Se poate monta si un modul ca acesta in locul celor doua integrate https://cleste.ro/modul-mini-amplificator-clasa-d-stereo-pam8403-de-3-w.html?gclid=Cj0KCQiArvX_BRCyARIsAKsnTxOZcWPtU3aohojCz7_OJ_yrx6cz1sjKWTuLwNgnwPnNN9lEY7sMDTUaAlWMEALw_wcB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum