Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent CS8508E

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• dan-a2

2

• Marian

1

• ionel sm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Puteti pune numele intreg, nu vad de ce ar fi o problema, nu s-ar face reclama voit ci doar o sugestie unde poate fi gasit.

Bubule nu merge 2822M, ala e cu totul alta mancare de peste.

Pune originalul asa cum ti s-a zis, uite-l:
http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=115806

PS: Am impresia ca OP a citit discutia de la topicul precedent cu echivalent ( D-zeu stie al catelea ), ca n-a mai venit cu o singura postare seaca, a mai dat si ceva detalii, e drept ca n-a stiu sa caute ( ca superelectronic e primul rezultat la cautare ), dar na... :rade:

Editat de Marian
Link spre comentariu

Bubule, serios mă gândesc să îţi blochez contul definitiv.....fiindcă nu pot să-mi imaginez că cineva poate fi atât de încuiat la minte.

Încearcă să scrii pe Google  doar atât : CS8508E şi citeşte tot ce apare pe pagina de răspuns la căutare.Apoi să nu-mi spui că ,,nu ai găsit nimic,. că asta înseamnă altceva...

Al patrulea rezultat al căutării dă adresa magazinului indicat de colegi mai sus. De scriai CS8508 preţ, apărea magazinul cu pricina din prima, cum bine spunea Marian....Dacă iau la întâmplare orice om de pe stradă, în cinci minute învaţă să caute pe Google o componentă oarecare, iar tu de ani buni tot întrebi lucruri pe care ar trebui să le visezi deja...

Echivalente directe (pin la pin) nu au prea multe integrate, dar poţi înlocui un integrat audio greu de găsit (nu e cazul aici) cu orice alt integrat cu parametri asemănători, doar trăgînd fire între pini şi găurile de pe cablaj ale vechiului integrat.Dar asta ar însemna să înţelegi rolul fiecărui pin, iar asta sigur te depăşeşte...deci cumpără integratul original şi caută motivul defectării, altfel se vor arde iar.De obicei condensatorii electrolitici cauzează asta..

EWe4NoA.png

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări