merck Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 (editat) 6 minutes ago, BRANCA said: Vaporean... puriu este iesean P.S. Numai pana la Constanta si inapoi ... ii trecea pasiunea de vaporean. Editat Ianuarie 18, 2021 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Ce,credeţi că vaporenii erau numai din Constanţa?! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Cei mai multi vaporeni sunt din Satu Mare, Carei si Sighetul Marmatiei! Link spre comentariu
mihai1979 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Am prieten care i vaporean si e din Comuna Hanesti -Judetul Botosani !! Deci ... Daca ti place si nu ai rau de mare ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Am avut coleg de școală generala care avea tata vaporean. Aducea fel de fel de jucarioare, mașinuțe din aliaj cu suspensii și uși care se deschideau și mai ales ce țin minte, de la el am cumpărat pastile pt făcut pepsi, și am băut pt prima dată. Erau precum calciu efervescent, le băgai în apa, ieșeau bulbuci și ieșea pepsi. Era un mic afacerist, dar noi eram bucuroși ca era dispus sa ne dea și nouă. Link spre comentariu
Postări Recomandate