Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

D-ale politiei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Dupa atatea avertismente eu il impuscam pe ala fara scrupule ....in picioare...si ii scoteam smecheria din cap. Pacat ca legile sunt blande la noi...si fiecare jegos e smecher de smecher! Un betiv nenorocit!

Editat de mac01
Link spre comentariu
22 minutes ago, mac01 said:

Dupa atatea avertismente eu il impuscam pe ala fara scrupule ....in picioare...si ii scoteam smecheria din cap. Pacat ca legile sunt blande la noi...si fiecare jegos e smecher de smecher! Un betiv nenorocit!

Nu ai voie sa executi foc, daca agresorul nu te ataca. Cauta sa vezi filme cu politia din vest cand au armele indreptate spre infractor si nu trag pentru ca nu au voie. Cutit sau topor vs arma de foc nu este echivalent. Deci cel care detine arma de foc (este superior) nu are voie sa atace ci doar sa se apere (au spray lacrimogen, prin vest au cangi).

In plus buhaiul ala ii zice gaborului: lasa scutul si casca si eu las toporul, deci o invitatie corecta. Ca la hochei in liga nord americana. Vrei sa arati ca ai 4 perechi de c.aie, sus pe ring! Daca nu, procedeaza corect si aplica procedura fara sa te dai c.ios ascunzandu-te dupa uniforma. 

Editat de merck
Link spre comentariu
8 minutes ago, spik said:

De ce si-ar risca omul legii integritatea cu un infractor?!

Pai nu primeste salar? Tu vrei ca politistul sa stea in fata TV-ului si sa se uite la filme +16 Violence si sa incaseze salarul?

Pai politistii de la brigada rutiera nu isi pun viata in pericol? Oricand poate veni in bou si te sulbera din neatentie. 

12 minutes ago, spik said:

Cand tipul iese cu toporul in fata politiei, dupa somare si neconformare ce motiv ar fi ca politistul sa nu riposteze simplu cu armamentul din dotare?

Riposta se face cu mijloace din aceeasi categorie (mai ales daca infractorul nu ataca). 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, merck a spus:

Riposta se face cu mijloace din aceeasi categorie (mai ales daca infractorul nu ataca). 

Ati putea sa dati articolul de lege care stipuleaza asta?

Totusi nu aia a autoapararii, aia pe care o aplica politistii, stiti topor n`au in dotare decit pompierii...

Ce fac daca`i ameninta cu un topor, formeaza 112 si cer ajutor la pompieri? :d

Eventual incecati prin Austria sa scoateti un cutit si sa nu respectati somatia politistului...

Link spre comentariu
Acum 8 ore, merck a spus:

Pai nu primeste salar?

Si ce crezi ca salariul ala e pt a accepta toate gogomaniile betivilor nebuni, si a sta cu arma in teaca pt ca agresorul e in inferioritate cu toporul in mana ? Ala trebuia somat odata, nu mai mult, si a doua oara, executat foc. Cu asemenea procedura, urmatorul berbec cu topor nu se mai dadea viteaz. 

Link spre comentariu
9 minutes ago, doru3160 said:

Si ce crezi ca salariul ala e pt a accepta toate gogomaniile betivilor nebuni, si a sta cu arma in teaca pt ca agresorul e in inferioritate cu toporul in mana ? Ala trebuia somat odata, nu mai mult, si a doua oara, executat foc. Cu asemenea procedura, urmatorul berbec cu topor nu se mai dadea viteaz. 

Pai si de ce nu a facut asta? :57 Si cica SAS = politisti de elita! Vai de curu' nostru cu asa elita! Degeaba iau salar. Astia sunt niste simplii politisti, dar isi fac meseria pentru care sunt platiti:

Nu au casti, nu au scuturi. Oponentul are topor in mana!

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Pai si de ce nu a facut asta?

Pt ca legile noastre au fost date de infractori pt infractori. Un politist care executa foc trebuie sa scrie la declaratii de ii iese pe nas. Daca si la americani ar fi la fel, ar ramane fara politisti.Ori ar pleca ei, ori cei ramasi ar fi omorati de tembelii care umbla liberi si la ei. Daca legea nu ar mai favoriza infractorii, altfel ar sta treaba, si ne-am simti mai in siguranta pe strazi si chiar in propriile case.

Link spre comentariu
49 minutes ago, doru3160 said:

Daca si la americani ar fi la fel, ar ramane fara politisti.Ori ar pleca ei, ori cei ramasi ar fi omorati de tembelii care umbla liberi si la ei. Daca legea nu ar mai favoriza infractorii, altfel ar sta treaba, si ne-am simti mai in siguranta pe strazi si chiar in propriile case.

De la americani:

in UK:

tot din UK:

@validae se poate muta totul de la primul clip pus de mine (cel cu SAS) intr-un nou topic, ca sa nu deturnam topicul asta. 

Multumesc

Editat de merck
Link spre comentariu

Faza cu maceta e de râsul curcilor!Un pogon de poliţai cu arme şi-un vagabond!Unde naiba sunt teaserele?!Pentru aşa ceva era destul un poliţist şi un electroşocher.

Se mai întîmplă circoteci ca asta şi în "buricul lumii"!!

Iar aia românească e şi mai şi...Poliţaii n-au nicio dotare.Nici şprei paralizant,nici electroşocher,nici gloanţe de cauciuc.Şi nici n-au minte să tragă la picioare!O intervenţie de doi bani!

Eu mă întreb două lucruri.Primul este dacă au voie să intre pe proprietatea omului.Al doilea ce prevede protocolul de intervenţie în astfel de cazuri.

Mi-aduc aminte de "boul naţional".Cel care s-a pus în faţa unei maşini ca să o oprească!Şi-a fost declarat "erou"!!Şi-atunci mă întrebam dacă exista un protocol la poliţie care să prevadă un astfel de mod de intervenţie!!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Prea multa rabdare au cu bizonu...

Si nu vad de ce militianu tre sa isi puna capu cu prostu. Ca apoi tot eu ca si contribuabil sa platesc pensie unuia care s a batut cu bizonu parte in parte?

Plus un salariu extra pt cel care il inlocuieste pe politistul scos din uz?

Doua gloante in picior si apoi dus legat la spital asta daca esti atacat.

Politistul nu a venit acolo sa il bata de colaboreaza il duce gratis la sectie si mai politicos decat un taximetrist :)).

ca de justitie nu scapa cu forta scapa cu spaga.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări