Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led smart tv PANASONIC TX-32ES400E sursa+driver led TNPA6321

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

am scurt la masa pe iesirea spre grila tranzistorului mosfet in pin 14 nu incape indoiala alimentat din sursa externa panoul de leduri se aprinde dar sunteti sigur ca este vorba de bd9488 pentru ca la un alt model la care am gasit schema respectiv tx-49es500 foloseste driver bd9486f si daca ma uit cu lupa se vede ceva vag inscriptionat si ar parea 6 ultima cifra nu 8 amandoua sunt drivere de aceea vroiam si schema 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Va salut.Am nevoie de schema sursei prezentate mai sus de initiatorul acestui subiect, mai exact TNPA6321

E dintr-un tv led Panasonic Tx32ES400E care initial a avut probleme cu baretele led (lumina albastra) dar si probleme in primarul sursei din cauza fluctuatiilor din retea. Sau care aveti sursa in atelier am nevoie de valoarea diodei D7320 din circuitul integratului PWM MC34A100

Editat de bogdan_bogdan889
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua  doresc și eu un ajutor am un tv Panasonic TX-32ES400E îl alimentez ledul verde clipește de mai multe ori apoi face o pauza scurta și începe a clipi...

Am măsurat pe alimentare tensiune de 16v marcat pe placa dispare și apare sursa de alimentare este TNPA6321 1

Editat de mirel92
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări