PKP98 Postat Februarie 2, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2021 Valabil, pretul este super negociabil! La 30.01.2021 la 21:01, Cilibiu a spus: Ok. Sa ma anunti daca ai reusit sa le dai. Spor la vanzare. Te anunt daca ii dau, multumesc frumos! Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2021 Valabil ! Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 5, 2021 Autor Partajează Postat Martie 5, 2021 Valabil, pretul este negociabil! Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 8, 2021 Autor Partajează Postat Martie 8, 2021 Pretul este de 100lei pentru toti cei 4 ! Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Pretul este de 100lei pentru toti cei 4 ! Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Pretul este de 100lei pentru toti cei 4 ! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 25 lei/buc! Daca aveai topicul asta acum 10 ani.....le vindeai cu 150 lei buc. Din pacate in ziua de azi Elforum nu mai este Elforum cel de o data. Componentele electronice au devenit din ce in ce mai accesibile si la preturi foarte mici. Putini au mai ramas interesati de domeniul electronici! Sincer cand treci de o varsta si cand mai ai si familie si alte prioritati......nu iti mai arde de electronica. Am renuntat la multe proiecte, am aruncat foarte multe componente NOI NOUTE cu factura de la TME. Am mai incercat sa le vand aici la mai putin de jumatate din pretul lor si ......nimic. Si acum mai am cate ceva postate si degeaba, cred ca daca scriu ca le DONEZ voi primi mesaje de genu "daca asiguri si transport le iau eu!".....asta pentru ca lumea nu mai e ce era o data! Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 24, 2021 Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 Acum 29 minute, Cilibiu a spus: 25 lei/buc! Foarte scump ! Daca nimeni nu are nevoie de ei...asta se intampla! M-am gandit mai bine si nu merita sa ii dau la acest pret, prefer sa ii depozitez ! Acum 33 minute, Cilibiu a spus: Putini au mai ramas interesati de domeniul electronici! Din ce in ce mai putini sunt interesati de nimic! La cum se face scoala acum...ce pretentii sa mai avem?! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Acum 1 oră, PKP98 a spus: Foarte scump ! Daca nimeni nu are nevoie de ei...asta se intampla! M-am gandit mai bine si nu merita sa ii dau la acest pret, prefer sa ii depozitez ! Exact asa am facut si eu. Iam scos de la vanzare si sunt depozitati in dulapiorul cu electronice. Acum 1 oră, PKP98 a spus: Din ce in ce mai putini sunt interesati de nimic! La cum se face scoala acum...ce pretentii sa mai avem?! Perfecta dreptate! Link spre comentariu
PKP98 Postat August 1, 2021 Autor Partajează Postat August 1, 2021 Se poate inchide acest topic! Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate