mercenarx Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 salutare , si La Multi Ani tuturor ! am si eu t-con ul din titlu , la care lipseste tensiunea VGH (am cam 2,5 volti pe VGH) apare imaginea , insa se vede foarte intunecat si cumva "in reluare" din ce stiu ISL9860 face aceasta tensiune , insa nu imi dau seama din datasheet care este pinul de VGH stie cineva cum se formeaza aceasta tensiune ? multumesc Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 poate va ajuta : Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 (editat) cred ca e pin 11 --GHON multumesc colega , schema asta o gasisem si eu pe forum , dar notatia obisnuita pentru VGH mai este si Vone se pare ca exista mai multe notatii pentru vgh Editat Ianuarie 8, 2021 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 (editat) tensiunea VGH este intr-adevar pe pin 11 de la ISL am montat o rezistenta de 100 ohmi intre pin 11 si VGH (putin in dreapta se observa padul pentru VGH) --cablaj intrerupt tv-ul functioneaza perfect (VGH-31,5 Volti) placa t-con trebuie sa fie triplu cablata , deoarece nu se vede traseul VGH nici pe fata nici pe spate unde duce.. Editat Ianuarie 10, 2021 de mercenarx Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 1 hour ago, mercenarx said: placa t-con trebuie sa fie triplu cablata Cablaj multistrat..., bine ca ai avut ambitie si ai rezolvat problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum