sesebe Postat Aprilie 12, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Dece sa se greseasca?!? Unii sint mai masochisti decit altii si le place sa se chinuie mai mult. Link spre comentariu
KISS Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 (editat) On 1/15/2021 at 10:01 PM, franzm said: Domnilor, Hiraga este pentru începatori. Daca vreti ceva hard-core, încercati extremA sau beta24. On 3/25/2021 at 10:17 PM, franzm said: Am mentionat în topicul deviationist ca am circuite imprimate pentru monstru si pentru super. Nu-s mare brânza, nici estetic si nici electric. Le-am fotografiat si le atasez aici. Nu le pun pe site specializat pentru ca nu vreau sa intru în conflict cu cel care le-a proiectat. Daca deranjeaza aici, pot sa le sterg, sa zicem peste o luna. Am asamblat câte doua perechi din fiecare (a fost un proiect comun cu doi amici) si dupa ce am auzit cum suna pe boxele mele de atunci (Allison Six si Infinity RS5000A), am renuntat sa le mai asamblez pe ale mele. Interesant...dupa 3 luni ti-ai adus aminte ca ai asamblat doua perechi de placi si nu suna bine. Vezi daca n-ai experienta in clasa A si scule de masura...nu e ca la kiturile IPRS. Editat Aprilie 12, 2021 de KISS Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Pe vremurile astea chiar s-ar merge ascultat la ceva clasa A. Va avea caldura sunetul. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 (editat) Nu mai construieste nimeni "monstrii", cel putin nu in România unde gazul e la jumate din pretul electricitatii. Cu atat mai putin la randamentul unui "monstru". Si mai ales un ampllif sensibil si la o usa deschisa. Editat Decembrie 22, 2021 de Mircea Link spre comentariu
alexy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 (editat) am cerut de la australian , ceva verificari cu amplificator hiraga 30W si mia trimis recent ,verificari pe osciloscop si cu generatorul de semnal stricat ,,,, Editat Decembrie 23, 2021 de alexy Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Si ce caracteristici de performanta lamuresc oscilogramele alea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 @alexy Ce se vede in imagine (pe verticala) este o bucata de aluminiu ? Link spre comentariu
alexy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 (editat) exact este o bucata de aluminiu , in care amplificatorul nu este testat la bias curent mare si tensiunea pe ramura este 32,6 Vdc Editat Decembrie 23, 2021 de alexy Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Pai n-ar avea cum, ca ar lua foc Dar vorba aia, construiesti un calorifer ca sa auzi cativa W cu staif. Vezi ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 (editat) Acum 46 minute, alexy a spus: exact este o bucata de aluminiu Din masa aia de aluminiu cred ca mai bine se putea face o pâlnie de gramofon. Banuiesc ca randamentul era asemanator in materie de sunet. Nu stiu daca la comentarii si oscilograme ar fi avut randamentul "monstrului". Editat Decembrie 23, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Nu fiţi răi, fiecare cu damblaua lui.Probabil aşa sunt priviţi şi ,,lămparii,, de iubitorii de Hiraga...că nici lămpile nu excelează în putere, ci în sunetul specific. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 (editat) Cum nimeni nu comenteaza oscilogramele, iata ca ma bag eu. La 10kHz cam pierde din transparenta (dreptunghiul rotunjit), iar la 1kHz incepe sa zbiere ca Gloria (on overshoot tradus ca amplificare). Altfel spus, nu chiar gramofon, dar nici prea departe. NB: Nu zic ca nu va suna bine acest amplificator, insa e clar ca pe anumite muzici are sa dezamageasca. Insa pe muzici care se aud bine pe orice amplificator va mangaia urechea audiofilului cu tandrete, implinindu-i visul de a fii ascultatorul unui calorifer cantator. Am pus niste linkuri de muzica de se aude bine pe topicul cu Yamaha vs Onkyo. LE: Am cerut si eu poze australianului... dar erau deja pe FB (https://www.facebook.com/DIYAudiophile/). Editat Decembrie 23, 2021 de Mircea Link spre comentariu
alexy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 "Mircea" bine spus aici "va mangaia urechea audiofilului cu tandrete, implinindu-i visul de a fii ascultatorul unui calorifer cantator" Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Nu cred ca auzi tu overshoot-ul ala, dar tot ce e posibil. Eventual mici sasaituri in plus, dar nimic ca sa zbiere. Probabil daca ar fi sa pui un Miller, pana faci dreptunghiul frumos apoi dezilpesti un picior si il apesi cu mana sa faca contact in timp ce asculti, poate asa sa simti mici diferente. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Ca aud sau nu, nu conteaza, are sa prezinte probabil un soundstage accentuat in zona vocala. Probabil ca in jazz va suna bine. Avem un amplificator renumit pentru transparenta, prin simplitatea conceptului, care nu e foarte transparent. Unora le place probabil asa. Oricum, nici semnalul aplicat nu e de foarte buna calitate se pare. Un caz victima conceptului GIGO (garbage in...). Realizatorul vinde aceste module pe eBay. Deci, oricine poate construi "gramofonul". Link spre comentariu
Postări Recomandate