Mircea Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Prea putin conteaza ce le place altora, eu il fac pe gustul urechilor mele. Nu vand si nu repar nimanui. E simpla viata mea, nu?! Link spre comentariu
KISS Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 12 minutes ago, sesebe said: In cazul de fata este putin si bun doar dupa unii..... Deocamdata sunt singurul de pe aici care a facut Hiraga de 8W. Si nu o singura data. Varianta stereo am dat-o cu o mie, iar cea cu trei module pe canal si filtru activ cu 3500. Urmatorul proiect va fi unul in Bridge class A, 2x15W fiind suficient pentru o auditie decenta intr-o camera normala, 25-30m². Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Eu l-am intrebat pentru ca pare a ignora conceptul matematic care sta in spatele oricarei scheme. In primii ani de facultate nu inveti electronica, inveti matematica, despre teoria controlului sistemelor. Muti colegi de forum au incercat sa vorbeasca despre conceptul din spatele schemei dar intotdeauna discutia a fost deturnata exclusiv catre calitatea pieselor. Nimic despre modul de functionare, totul axat exclusiv piese. Eu unul nu am niciun sentiment negativ fata de nimeni, pur si simplu ma intreb daca nu cumva ignora fara sa vrea functionarea principiala in amanunt a schemei. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Si simulatoru spune multe despre functionarea electrica al unui circuit, chiar daca unii oameni il urasc din ficati. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Discutiile "deviationiste" au fost mutate aici: https://www.elforum.info/topic/146803-deviatii-hiraga-le-monstre-8w/?tab=comments#comment-1972222 Am sa mut mai tarziu si de pe paginile anterioare. Editat Martie 9, 2021 de Shambala Link spre comentariu
franzm Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 (editat) Am mentionat în topicul deviationist ca am circuite imprimate pentru monstru si pentru super. Nu-s mare brânza, nici estetic si nici electric. Le-am fotografiat si le atasez aici. Nu le pun pe site specializat pentru ca nu vreau sa intru în conflict cu cel care le-a proiectat. Daca deranjeaza aici, pot sa le sterg, sa zicem peste o luna. Am asamblat câte doua perechi din fiecare (a fost un proiect comun cu doi amici) si dupa ce am auzit cum suna pe boxele mele de atunci (Allison Six si Infinity RS5000A), am renuntat sa le mai asamblez pe ale mele. Editat Martie 25, 2021 de franzm Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 25, 2021 Autor Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 29 minute, franzm a spus: ........................... Am asamblat câte doua perechi din fiecare (a fost un proiect comun cu doi amici) si dupa ce am auzit cum suna pe boxele mele de atunci (Allison Six si Infinity RS5000A), am renuntat sa le mai asamblez pe ale mele. .......................... Deci sa inteleg ca aveau un sunet deosebit de ........? Link spre comentariu
maxente Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 @franzm de curiozitate, ati incercat cumva si vreuna din variantele Aleph ale lu' taica Pass ? Eram curios chiar si de o parere asa subiectiva, eventual in comparatie cu altceva, cum ar fi varianta asta a lu' Hiraga, de exemplu. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 4 hours ago, sesebe said: Deci sa inteleg ca aveau un sunet deosebit de ........? Adica nu s-or pupat cu boxele. E stiut ca trebuie sa se pupe cu ele si cu mocheta. Nu glumesc. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Ai uitat cel mai important element: cablurile! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Da.Ceva "snake cables" în genul ăstora... http://www.audiomica.com/black_series_gold.html Link spre comentariu
franzm Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 @maxente: Am pus pozele numai si numai pentru ca cineva a afirmat ca el e singurul care a facut, ca le stie pe toate, ca e stâlpul casei în firma unde lucreaza, samd. Cunosc F5 si îmi voi face cel putin una bucata stereo. F6 si variantele posibile le stiu din tinerete (am facut si iesperimentat si eu câte ceva). F7 nu-i mare scofala (la nivel de schema), în ciuda misterului si suspansului care circula printre audiofilisti. Aleph x si amb beta nu-sh cât, le voi face în curând. Cu FET-uri "din productie proprie". Nu voi publica nimic (vezi semnatura lui hpavictor). Am avut un proiect de symasym class xd. Detinatorul drepturilor asupra brevetului nu ne-a permis sa continuam în mod public, desi a intervenit d-l Self pentru noi. Asa ca îl facem pe sub mâna (si mai am vreo 20 cablaje pentru un adaptor clasa xd). Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Mai exista dubii ca schema este cu iesire pe surse de curent? Comparati-o (etajul de iesire) cu schema asta: care reprezinta schema interna simplificata de la LM13700. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Da ce? Au fost vreodata dubii? Numai si numai certitudini ;-) Editat Aprilie 9, 2021 de franzm Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 La mai bine de 100 de ani de la inventarea primelor lămpi , să fim nevoiți să folosim un făraș de piese ca să facem un semnal să se audă la distanta de 10 metrii la fel ca la 1 metru ? Cred ca se greșeste undeva. Link spre comentariu
Postări Recomandate