sergionel Postat Februarie 5, 2023 Partajează Postat Februarie 5, 2023 (editat) Acum 2 ore, sergiu84 a spus: Nu eu repar placi. Eu asa am cumparat reparata gata. Emmc inlocuit si Netflix functioneaza,daca lasati un whatsapp sau o adresa de mail va arat. CI nu functioneaza. Da eroare! Pe netflix merge perfect. De lipit emmc lipesc si eu dar de scris nu. Nu am aparatura necesara si nici nu ma pricep. Nu am programat niciodata! Atunci este emmcul original ,doar a fost partiționat,pus softul si rescrisa partitia pentru netflix.O sa pice iar dupa un timp sigur si atunci trebuie pus emmc nou.Deci s a elucidat cazul,nu s a schimbat emmcul. Editat Februarie 5, 2023 de sergionel Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Are dreptate sergionel ca keile sunt in RPMB 2023-2-6, 14:13:25 COM5, BaudRate:115200 bps, RXD: VGA->15,TXD: VGA->12, Printed by RT809H: UART_115200 AC_ON 2L-SM-20170623 U03 MIU1_DQS-OK BIST0-OK BIST1-OK optee teeloader entry CusConfig eMMC_RPMB_Check_Program_Key *ree_opt=0000003B Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum